Başkan Soyer 2021 Dünya Belediyeler Birliği Konseyi için Barselona'ya gidiyor
Büyükşehirden Öğrencilere Çorba Servisi
16.11.2021 - Salı 15:20
Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kötekli Mahallesi’nde üniversite öğrencileri için çorba ikramını 11 Ekim’de başlatmıştı. Çeşitler arasında Muğla Tarhanası’da bulunuyor.
Muğla Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sağlıklı beslenmelerini sağlamak ve bütçelerine katkıda bulunmak için çorba ikramını 11 Ekim’de başlatmıştı. Muğla Üniversitesi C Kapı önünde yapılan dağıtım hafta içi her gün 07.30 – 13.00 saatleri arasında yapılıyor. Domates, Ezogelin, Mahluta’nın yanı sıra Muğla Tarhanası’nın da olduğu çorbalar öğrenciler tarafından ilgi ve beğeniyle karşılanıyor.
Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmetinden ücretsiz olarak yararlanan öğrenciler, yapılan hizmetin kendileri için önemli olduğunu, özellikle kış günlerinde sıcak bir çorbanın çok iyi geldiğini belirtti. Dağıtımı yapan personelin ilgi ve alakasından da memnuniyet duyan öğrenciler, yapılan hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkürlerini iletti.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
33. Adalet ve Demokrasi Haftası Fide Köksal Konseriyle Sona Erdi
Bayındır’da Nergis ve Kuru Çiçek Sevgisi Engel Tanımadı: Vatandaşlar Üreticiyi Yalnız Bırakmadı
ZKS 2-8 Şubat Haftalık Etkinlik Takvimi
Minikler Hem Eğlendi Hem Öğrendi
Karşılaşmalar, Devinimler, İzler sergisi ziyarete açıldı
Osmangazi’de Girişimci Adaylarına Altın Değerinde Tavsiyeler
Aile Yılı Kapsamında Ara Tatil Etkinlikleri Tamamlandı
Karşıyaka’nın açık hava kent müzesi rotaları netleşti, Başkan Ünsal sahada inceledi
Asırlardır süren yakarış notalarla buluştu
Çocuk Meclisi üyeleri Stüdyo Kültürpark’ta kayıt yaptı