Harran Üniversitesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı
Başöğretmenlerin izinde
24.11.2021 - Çarşamba 15:01
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Gene Başkanı Hüseyin Baş 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan BTP lideri kendisi de bir eğitimci olan merhum Prof. Dr.Haydar Baş’ın ve Mustafa Kemal Atatürk’ün veciz sözlerine yer verdi.
Paylaşımında Prof. Dr. Haydar Baş’ın “Öğretmenlik kutsaldır çünkü O insan işçisidir. Öğretmenlerin kazancı insandır. Her meslek sahibi servet kazanır, para kazanır ama öğretmen insan kazanır.” sözüne yer veren Hüseyin Baş, Mustafa Kemal Atatürk’ün de, “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.” sözlerine dikkat çekti.
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, öğretmenlikle ilgili paylaştığı bu iki veciz sözü , “Başöğretmenlerin izinde” notuyla paylaştı.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Don Kişot, İzBBŞT sahnesinde kapalı gişe prömiyer yaptı
Osmangazi’nin Genç Müzisyenleri Bursalılara Müzik Ziyafeti Sundu
Büyükşehir'den üç aylara özel program
Mevlâna Haftası, manevi bir atmosferde anıldı
İzmir Oda Orkestrası Latin müzikleriyle dans ettirdi
Türkiye'nin en kapsamlı Çocuk Şenliği 'Şivlilik' başlıyor
'Bir Serebral Taşma Olarak Sanat' Programının Aralık Ayı Söyleşisi Gerçekleşti
Sinemanın yaratıcı gücü Bornova’da dünya ile buluşacak
Kemer’de “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu seminer
Başkan Dedetaş, Din Görevlileri ile Kahvaltı Programında Buluştu