Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde sözleşme sevinci
Toplu ulaşıma ALES takviyesi
19.02.2021 - Cuma 16:11İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 21 Şubat Pazar günü yapılacak ALES’e özel sefer programı oluşturdu. Sokağa çıkma kısıtlılığı nedeniyle 91 hatta hizmet veren kurum, sınava girecek vatandaşlar için ek 63 hatta daha sefer yapacak.
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) ülke genelinde 21 Şubat Pazar günü yapılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, sınava girecek adayların ulaşımını kolaylaştırmak için sefer programında düzenleme yaptı. Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlılığı uygulaması devam ettiği için 91 ana hatta hizmet veren ESHOT; ALES’e özel olarak, sınav merkezlerini içeren 63 hatta daha sefer yapacak.
Sefer saatleri internette
Metro, Tramvay, İZDENİZ ve İZBAN seferleriyle uyumlu olacak şekilde planlanan sefer programı, ESHOT’un resmi internet sitesinde ve akıllı telefonlara indirilebilen ESHOT Mobil uygulamasında görülebilir. İzmir Metro A.Ş. ile Konak ve Karşıyaka tramvay hatlarında cumartesi ve pazar günleri 06.00-00.20 saatleri arasında 30 dakikada bir sefer yapılıyor. İZDENİZ ve İZBAN sefer tarifelerine de her iki kuruluşun resmi internet sitelerinden ulaşılabilir.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Halil Ergün ile Gülşirin Şimşek’ten Sanat Dolu Buluşma
Organ Bağışına Müzik ile Destek
“4. Uluslararası Balkanlarda Türkçe Öğretimi ve Türkoloji Sempozyumu” Konya Büyükşehir Ev Sahipliğinde Başladı
Doğanın Genç Kâşifleri Canik'te Buluştu: Canik Ekofest 15 Bin 768 Kişiyi Ağırladı
İnegöl Kitap Günleri Hafta Sonu 12 Muhteşem Yazarı Konuk Edecek
Osmangazi Kitap Fuarı’na İlgi Artarak Devam Ediyor
Kalekim, 2025’in ilk dokuz ayını 800 milyon TL net karla kapattı
Cumhuriyet Şiir Günleri TESAK’ta Başlıyor
İstasyon Mahallesi’ne Yeni Aile Sağlığı Merkezi Kazandırılıyor
Atatürk’e Armağan Şarkılar Konseri Geliri İstanbul Vakfı’na Bağışlanacak