Ana Sayfa Kültür & Sanat, Sinema 26 Mayıs 2020 1637 Görüntüleme

EMRAH DOĞAN YILMAZ GÜNEY’İN İZİNDE

Yakışıklı oyuncu Emrah Doğan çok yakında yepyeni bir sinema filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
Daha önce Kaçış 1950, Temel ile Dursun İstanbul’da, Huzur Sokağı, Yalan Dünya ve Arka Sokaklar başta olmak üzere bir çok dizi ve sinema filmlerinde yer alan Türk sinemasının genç oyuncularından Emrah Doğan, rol aldığı filmlerdeki başarılı oyunculuğuyla yapımcıların dikkatini çekmeyi başardı.
Başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar mütevazı kişiliğiyle de ekip arkadaşlarının takdirini toplayan Emrah Doğan oyunculuğu severek yaptığını ve Yılmaz Güney’e benzetilmekten de son derece mutluluk duyduğunu belirtti…
 
“2020 BENİM YILIM OLACAK”
Genç oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü “2015 yılında İhsan Taş’ın yönetmenliğini üstlendiği Temel ile Dursun İstanbul’da” filmiyle ilk ciddi rolümü oynadım. Oyunculuk kariyerim için düzgün projelerde yer almaya özen gösteriyorum. Gelen teklifleri inceledikten sonra, beğendiğim projeler olursa kabul ediyorum… Diğerlerini de kırmadan; İnşallah başka projelerde birlikte çalışırız diyerek kırmamaya özen gösteriyorum… Çünkü hepimiz aynı gemideyiz ve bir birimizle hep yüz yüze geliyoruz. O yüzden dost biriktirmek daha önemli diye düşünüyorum” dedi.
 
Yeni filminin vizyona girmesiyle herkes bambaşka bir Emrah Doğan görecek diyen başarılı oyuncu “Yeni filmimin vizyona girmesiyle birlikte çıkışa geçeceğim inşallah… 2020 benim yılım olacak” diye konuştu.
 

Tema Tasarım | Osgaka.com