Arkadaşlarının ve yakın çevresinin yönlendirmesi soncu mankenlik ve modellik yolunda ilk adımlarını atarak Türkiye’nin en büyük manken ve model ajanslarından biri olan Oksmodel Ajans ile yolları kesişen Ömer Faruk Ay podyumlardaki başarısını televizyon ve sinema dünyasında devam ettirmek için çalışmalarına devam ediyor.
Oksmodel ajansında aldığı eğitimler sonrasında birçok defileye çıkan genç manken ve model Ömer Faruk Ay kendisi için en büyük şanslardan birisinin Oksana Kuznetsova ile çalışıyor olmasını ifade ederken şimdi ki hedefinin bir çok manken ve modelin yolundan giderek podyumdan televizyon dizilerine geçmek için eğitimlerine start verdi.
Genç oyuncu adayı Ömer Faruk Ay ilk oyunculuk eğitimlerini Türk sinemasının ve tiyatrosunun büyük isimlerinden rahmetli Bülent Kayabaş’tan aldığını daha sonra eğitimleri için Ali Poyrazoğlu tiyatrosunun usta oyuncularından Özdemir Çiftçioğlu ile eğitimlerine devam ettiğini ifade ederken eğitimin kendisine çok şey kattığına inanarak usta tiyatrocu Nurdan Akkaş’tan oyunculuk konusunda eğitimler aldı.
Bir oyuncu için gereken diyafrram, ses kontrolü gibi eğitimleri aldıktan sonra oyunculuğun geniş bir yelpaze olduğunu düşünerek yakın dövüş eğitimi, okçuluk eğitimleri ile perçinleyen Ömer Faruk Ay hayalinin peşinden koştuğu oyunculuk için Beykent Üniversitesi Sinema Televizyon (İngilizce) bölümünde eğitimine devam ederken kendisine gelen teklifleri değerlendirerek hedefine doğru adım adım ilerlediğini belirtti.
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ANTALYA
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
Hedefi Podyumlardan Dizi ve Sinema Setlerine Geçmek
Arkadaşlarının ve yakın çevresinin yönlendirmesi soncu mankenlik ve modellik yolunda ilk adımlarını atarak Türkiye’nin en büyük manken ve model ajanslarından biri olan Oksmodel Ajans ile yolları kesişen Ömer Faruk Ay podyumlardaki başarısını televizyon ve sinema dünyasında devam ettirmek için çalışmalarına devam ediyor.
Benzer Haberler
-
Büyük Ozan Aysel Gürel Kadıköy’de Anıldı
-
Neslişah Yılmaz rüzgarı Londra’yı sardı!
-
Musa Eroğlu rüzgârı
-
Aras Bulut İynemli ve Cengiz Bozkurt Vodafone İçin Kamera Karşısına Geçti
-
Özgür Aydın’ın Yeni Albümü ‘Sympathy’ Şimdi Yayında!
-
CTS Cyprus Homes’un Marka Yüzü, Müziğin Romantik Prensi Soner Arıca Oldu
-
Ali Başarır’dan Yeni Eser: Introvert
-
Nilay Keçeci ile ‘Yeni Bir Başlangıç’: Sağlıklı Yaşamın Kapılarını Aralayın!
-
Koreograf Serkan Duman, Love Fest’i Görsel Şölene Çevirdi
-
Banu Yüksel’in Dördüncü Kitabı ‘Kurumsal Yılanlar’ Raflarda
-
Esra Ezmeci’den Yeni Kitap: Gizli Yaralar
-
Giray Altınok ve Ezgi Mola’yı Başrollerinde Buluşturan ‘Başka Bir Sen’den Yeni Tanıtım Yayınlandı