Ana Sayfa Magazin, Yaşam 6 Ağustos 2022 154 Görüntüleme

SEYHAN SOYLU HABERİ VERDİ. SABA TÜMER GÖZYAŞLARINA HÂKİM OLAMADI! HARİKA AVCI ÖLÜ MÜ, SAĞ MI?

Konuşulamayanları konuşan, yazılmayanları anlatan tek magazin programı Al Sana Haber’de öyle bir konu işlendi ki, yayına canlı olarak bağlanan TV sunucusu Saba Tümer gözyaşlarına hâkim olamadı.

Moderatörlüğünü Seyhan Soylu’nun Genel Yayın Müdürlüğünü Savaş Kalafat’ın yaptığı Al Sana Haber Programı yine ses getirdi. Yayın boyunca binlerce kişiyi ekrana bağlayan Al Sana Haber bir nostalji bandıyla başlamıştı. Harika Avcı’nın 1998 yılında  Tayyar Işıksaçan’a verdiği bir söyleşi ekrana gelmişti.

İşte o görüntülerden sonra masa “Harika Avcı nerede?” demeye başladı… Seyhan Soylu uzun zamandır ortada gözükmeyen Harika Avcı’nın izine ulaşmak için masayı ve ekran başındaki seyirciyi seferber etti…

Seyhan Soylu bu arama ve sorgulama çıtasının bir adım daha yükselterek, “Son halinin resmini getirene, adresini bulana 20 bin lira” vereceğini açıkladı. Gökay kalaycıoğlu’nun “Acaba başına bir şey geldi de bu yüzden mi haberimiz yok. Birileri onu zorla mı tutuyor. Yoksa öldü mü? Ben gazeteci olarak onun can güvenliğini ve sağlığını merak ediyorum. Bu konuda polis bile başvurmak gerekebilir. Harika ile son görüşmeyi Saba Tümer yapmıştı. Onun belki bilgisi vardır” deyince Seyhan Soylu Saba Tümer’i canlı yayına bağladı…

Telefon bağlantısından önce Harika Avcı’nın izine ulaşmak için criminal fikirler öne süren Seyhan Soylu,  canlı yayında Saba Tümer’e  harika Avcı’nın öldüğü söyledi… Ünlü televizyon sunucusunun bu sözlerden sonra sesi titredi ve ağladığı belli oldu.

O görüşme dakikalarca sürdü ve Seyhan Soylu bir dedektif gibi Saba Tümer’i adeta soru yağmuruna tuttu… Yayının sonuna kadar bu teatral oyunu sürdüren Seyhan Soylu’nun sorularına üzgün ve ağlamaklı bir şekilde cevap veren Saba Tümer “Beni fena işlettiniz. Bir daha böyle bir şey yapmayın çok üzüldüm nefesim kesildi gözümden yaş geldi” dedi. İşte o söyleşinin can alıcı ve Saba Tümer’in ağlamasına neden olan anlar…

Seyhan SOYLU “Çok önemli bir haber yakaladık.

Harika AVCI ile son görüşmeyi sen yaptığın için hemen seni aradık. Az önce aldığımız bilgilere göre Harika AVCI vefat etmiş.”

Saba TÜMER “Gerçekten mi? Bu doğru mu? Neden vefat etmiş?”

Seyhan SOYLU “Mide bölgesinden bir ameliyat olmuş. Dayanamamış yemek yemiş.”

Saba TÜMER “Gerçek mi bu? Çok üzüldüm.”

Seyhan SOYLU “Evet, gerçekten. Biz de ağladık burada. Masadaki kişilerde Harika AVCI’nın son röportajının seninle olduğunu söylediği için seni aradık. Şuan nasıl hissediyorsun?”

Saba TÜMER “Keşke önceden yazıp haber verseydiniz. Bir anda gerçekten kötü oldum.”

Seyhan SOYLU “Biz de çok üzüldük. Harika AVCI kendi marka kimliğini her devirde muhafa edebilen harika bir stardı.”

Saba TÜMER “Evet, gerçekten bir stardı. Beni beş dakika sonra arayabilir misiniz? çok kötü oldum ağlıyorum şuan.”

Seyhan SOYLU “işte gülen kadın bile ağlıyor, görüyorsunuz. Biz de şok olduk.”

Saba TÜMER “Sorunları olduğunu arada sırada magazinden duyuyordum. Şuan böyle bir haberi almam çok ani oldu. Allah rahmet eylesin.”

Seyhan SOYLU “Defin işlemleriyle ilgili ailesiyle konuştuk.”

Saba TÜMER “Gerçekten mi?”

Seyhan SOYLU “tabi ki. Ailesiyle görüştük. Ağabeyi ilk kez bize bağlandı. Vefat etmesiyle alakalı konuştu. Teyzesinin kızı Mübeccel Hanım ile de görüştük.”

Saba TÜMER “Çok gençti. Kaç yaşındadır?”

Seyhan SOYLU “Yanlış hatırlamıyorsam Seda SAYAN’dan 3 yaş küçüktü. Hemen hemen 61 yaşında falandı.”

Saba TÜMER “yani gençti işte. Çok üzüldüm gerçekten.”

Seyhan SOYLU “Sana ‘Ben Seda SAYAN’dan küçüğüm’ diye bir şey söylemiş miydi?”

Saba TÜMER “Hiç hatırlamıyorum. Kaç yıl oldu. öyle bir şey konuşmadık sanki o programda.”

Seyhan SOYLU “Biz geçenlerde konuşmuştuk. Konuyla ilgili bana dedi ki ‘Seda SAYAN’ın yanındaki adam beni boşluğa düşürdü. Ve ona “oğlun ne kadar büyümüş dedim’ dedi.”

Tayyar IŞIKSAÇAN “Sabacım, Seyhan SOYLU’nun telefonu 1 nisanda kalmış.”

Saba TÜMER “Allah sizi kahretmesin. Beni gerçekten ağlattın Seyhan. Böyle şaka yapılır mı?”

 

HABERİN LİNKİ:

https://youtu.be/alM2IYzt0u4

https://we.tl/t-PJ97vQWC4D

Tema Tasarım | Osgaka.com