Ana Sayfa Magazin 15 Temmuz 2020 471 Görüntüleme

Herkes ayna da istediğini görecek…

Son dönemde spora ağırlık veren Deniz Akkaya, Bob Gym’ nin kurucusu antrenör Barış Okan Belovacık ile Youtube’da başladığı ‘Rüya Beden’ 

Son dönemde spora ağırlık veren Deniz Akkaya, Bob Gym’ nin kurucusu antrenör Barış Okan Belovacık ile Youtube’da başladığı ‘Rüya Beden’

programıyla herkesi ideal vücuda sahip olmak için spor yapmaya teşvik ediyor…

Sağlıklı hayat için sporu bir yaşam biçimi haline getiren Deniz Akkaya Bob Gym’ nin kurucusu antrenör Barış Okan Belovacık eşliğinde spor yaptırarak aynada görmek istedikleri kişiye doğru bir yolculuk hikayesi yaratıyor. Herkesin ideal vücuda sahip olup aynada kendini istediği gibi görecek diyen Akkaya, geçtiğimiz hafta Bob Gym ‘de Barış Okan Belovacık ile beraber kamera karşısına geçti.

Deniz Akkaya, “Dünyada yeni trend zamansız kadınlar, biz bu isimleri belki kendimizi bildiğimizden beri tanıyoruz ancak onlar özellikle 40’lı yaşları geçtikleri dönemde hem iş hayatlarında hem de enerjileri, görüntüleri ve sağlıklı ve fit duruşları ile en iyi dönemlerini yaşamaktalar. Halle Berry (51) , Cameron Diaz (45) , GwynethPaltrow (45) ve Jennifer Lopez (48) altın çağlarını yaşarken buradaki ana sebepleri sporu bir  yaşam biçimine çevirmeleri gerek” dedi. Türkiye’de spor ve sağlıklı yaşamla bayrak temsilcileri Deniz Akkaya uzun süredir tıpkı dünya starları gibi spor salonunda yatıp kalkıyor, yediğine ve sağlıklı yaşama dair her konuya  epey kafa yoruyor.

Deniz Akkaya ve Barış Okan Belovacık  haftada en az 4 gün ile 6 gün arasında Bob Gym ‘de birlikte  çalıştıklarını belirtiler.

Tema Tasarım | Osgaka.com