Ana Sayfa Magazin 20 Temmuz 2020 511 Görüntüleme

“BİR SANA”,YAZ MEVSİMİNDE İÇİNİZİ DAHA DA ISITACAK!

ALPER, “BİR SANA” adlı yeni şarkısını çıkarmaya hazırlanıyor. Yakışıklı sanatçı, karantina günlerinde boş durmadı ve Almanya’da şarkılarını hazırlamaya devam etti.

ALPER, “BİR SANA” adlı yeni şarkısını çıkarmaya hazırlanıyor. Yakışıklı sanatçı, karantina günlerinde boş durmadı ve Almanya’da şarkılarını hazırlamaya devam etti. Şimdi de bu şarkılarından ilkini, “BİR SANA”yı müzik severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

“BİR SANA” BU YAZIN EN ÇOK DİNLENEN ŞARKILARINDAN OLMAYA ŞİMDİDEN ADAY!

Daha önce “BAL” adlı teklisiyle Türkiye Müzik Piyasası’nda adından söz ettiren ALPER, şimdi yeni şarkısı ile bu yazın en çok dinlenecek ismi olma iddiası ile geliyor. Almanya’da doğup büyüyen ve halen Almanya Nürnberg’de yaşayan sanatçı, sesinin TARKAN’a benzerliği ile şaşırtıyor. Almanya’da çeşitli mekânlarda sahne alan sanatçı gerek sesinin rengi, gerek tarzı ile dinleyicilerden tam not almayı başarıyor.

Yakışıklılığı ile dikkat çeken ALPER, sıcak enerjisi ile samimiyetini yansıtıyor. Kendi şarkılarını yazıp besteleyen ALPER, Türkiye’de şarkılarının dinlenmesi ve sevilmesinin en büyük mutluluğu olduğunu söylüyor. “BİR SANA” adlı şarkının klibi için titizlenen sanatçı, yakın zamanda şarkıyı Türkiye’de dinleyicilerle buluşturmak için sabırsızlanıyor.

Şarkının söz ve müziği ALPER’e ait. Aranjesini SAEID KHANIANI, ses kaydını KORAY PÜSKÜL üstlenirken; gitarda CANER GÜNEYSU ve vokalde SAEID KHANIANI ALPER’e eşlik ediyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Tema Tasarım | Osgaka.com