Ana Sayfa Kültür & Sanat 16 Ağustos 2020 454 Görüntüleme

İhsan Taş yeni film projesiyle yurt dışına açılmayı hedefliyor

Daha önce “Kaçış 1950”, “Temel ile Dursun İstanbul’da” ve “Parayı Bulduk” isimli sinema filmlerini hayata geçiren ödüllü yapımcı ve yönetmen İhsan Taş, yeni projesi ile yurt dışına açılmayı hedefliyor.

“Hedefimiz gerek yurt içi, gerekse de yurt dışındaki tüm festivallerde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek” diyen İhsan Taş, Bir Dede ile Lösemi hastası torununun hayat hikâyesini kaleme aldığı “Dedemin Gözyaşları” isimli yeni projesinde; gerek oyuncu kadrosu, gerekse de teknik ekip olarak Türkiye’nin en iyileriyle çalışacağının altını çizdi.

Bir ülkede toplumun kültür seviyesinin artmasında sanat ve sinemanın öneminin çok büyük olduğuna değinen başarılı yapımcı, yaklaşık 3 yıldır üzerinde büyük bir titizlikle çalıştığı yeni projesinin senaryosunu yazarken, her şeyin daha gerçekçi olması için, o hastalığa yakalanan hasta yakınlarının ve Doktorların bilgilerine başvurarak senaryosunu tamamladığını dile getirdi.

Taş sözlerini şöyle sürdürdü “Lösemili Çocuklara” umut olsun diye, Lösemili çocukların tedavisi için bağışlayacağız. Biz sanata gönül veren insanlar olarak, böyle hassas konularda topluma öncülük etmeliyiz” diye konuştu…

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Tema Tasarım | Osgaka.com