Ana Sayfa Magazin 17 Ağustos 2020 403 Görüntüleme

Kenan Doğulu gelenekselleşen Caresse Bodrum konseriyle yeniden sevenleriyle buluştu

Türk Pop müziğinin usta ismi Kenan Doğulu, Caresse Bodrum’da canlı performansı ile unutulmaz bir gün batımına imza attı.

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, Türkiye’nin duayen ve efsanevi müzisyeni Kenan Doğulu’yu konuk etti. “Ken on the Beach” projesi ile Caresse Bodrum’un çok geniş bir alana yayılan muhteşem Karaada manzaralı yaşam katının terasında aile ve dost ortamına misafir olan Kenan Doğulu canlı performansı ile özlenen şarkılarını söyledi.

Sosyal mesafeye uygun bir şekilde canlı müzik deneyimini bu yaz başında ilk başlatanlardan olan Doğulu, izole ve titizlikle organize edilmiş sürpriz “Ken on the Beach” projesi ile Caresse Bodrum’un göz alıcı manzarasına karşı dostları ile buluştu.

Caresse Bodrum’un misafirleri aynı zamanda kendi oda ve özel teraslarından da konseri keyifle izleyebildiler.

Caresse Bodrum’un yatırımcısı Volkan ve Hakan Büyükhanlı’nın ev sahipliğinde yapılan buluşmaya iş, sanat ve cemiyet dünyasından Oleksandr-Marina Yaroslavsky, Derin Mermerci, Burcu Esmersoy, Hacı Sabancı-Nazlı Kayı, Seda Sayan, İhsan-Suzan Küçükünsal, Berrin Ak, Tuğçe Eyilik, Didem-İzzet Antebi ve Diana Ahadpour gibi isimler katıldı.

Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşen konsere Caresse Bodrum’a özel bir klasik haline gelen “Yazmışsa Bozmak Olmaz” şarkısıyla başlayan sanatçı, “Kandırdım”, “Tencere Kapak”, “Vay Be” ve “Yosun” gibi müzik hayatının en sevilen hitlerini seslendirdi. Kapanışı “Tutamıyorum Zamanı” şarkısıyla yapan sanatçı yoğun ilgi üzerine iki kez bis yaptı.

Unutulmayacak bir performans sergileyen Doğulu, davetliler arasında olan Seda Sayan’ı da sahneye davet etti. Kenan Doğulu, Seda Sayan ile birlikte “Ah Geceler” şarkısını programın sonunda seslendirdi.

Akşamüstü bir plaj şıklığı içerisinde olan misafirler için özel olarak hazırlanan Caresse Bodrum maskeleri de misafirlerden tam not aldı. Sonrasında Buddha-Bar Beach de yemeklerine devam eden konuklar unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Caresse Bodrum, büyüleyici manzarası ile nefesleri keserken, sahne ve mekan tasarımı otelin içi mimarı Onur Özgül ve bohem şık konsept uygulaması da makrome tasarımcısı Lale Şerif tarafından yapıldı.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Tema Tasarım | Osgaka.com