Ana Sayfa Magazin 11 Eylül 2020 551 Görüntüleme

Aslıhan Doğan Turan aile restoranı açacak

Trendyol’un Instagram hesabı üzerinden yayınlanan “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Aslıhan Doğan Turan oldu. İki erkek çocuk sahibi olduktan sonra kız çocuğu isteğini paylaşan Turan, eşi Arda Turan ile en unutamadığı anısının oğlu Hamza’nın doğumu olduğunu açıkladı.
Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Aslıhan Doğan Turan oldu.
Hem annesinin hem de kardeşinin mutfağa çok meraklı olduğunu belirten Turan, hayalinin küçük bir aile restoranı açmak olduğunu paylaştı. Turan: “Annem hep çok güzel yemek yapardı. Kardeşim Dilahan da yemek yapmaya çok meraklı. Gelecek için hayalim küçük bir aile restoranı açmak. Bu hayalimi de yakın bir zamanda gerçekleştirebilirim” dedi.
“Çocuklarımdan sonra kontrolcü ve evhamlı oldum”
Ailesinin huzurlu ve sağlıklı olmasının kendisi için mutluluğun tanımı olduğunu paylaşan Turan, çocukları olduktan sonra annesine daha da benzediğini söyledi. Turan sözlerine şu şekilde devam etti: “Daha önce annemin kontrolcü olduğunu düşünürdüm. Ancak çocuklarım olduktan sonra gördüm ki ben de daha önce olmadığım kadar kontrolcü ve evhamlı olmuşum.” Vidinli’nin kız çocuk ister misin sorusuna da yanıt veren Turan, iki erkek çocuğu olduğu için çok mutlu olduğunu ancak kız çocuk da istediğini söyledi. Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan ile de en unutamadığı anısının ilk oğlu Hamza’nın doğum anı olduğunu sözlerine ekledi.
“Seri katil davaları ilgimi çekiyor”
Londra’da 5 yıl ceza hukuku okuyan Turan, dedektiflik yapabileceğini söyledikten sonra pandemi döneminde çok belgesel izlediğinden en çok ilgisini çeken davaların seri katil davaları olduğunu belirtti.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Tema Tasarım | Osgaka.com