Milas Belediyesi vatandaşlarının daha konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi adına asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.
Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe merkezi ve tüm mahallelerde vatandaşların konforlu ve güvenli ulaşım sağlaması için gece-gündüz çalışmalarını devam ettiriyor.
Milas’ın geniş bir coğrafyaya sahip olduğunun altını çizen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat , ” Fen İşleri Müdürlüğümüz kentimizin ulaşım sorununu çözerek Milas’a yakışır yollar yapıyor.Ekiplerimiz Koru mahallesi sağlık ocağı ve köy içi yollarında 1.kat ve 2. kat sathi kaplama ve Cumhuriyet mahallesinden Muğla-Milas Kara yoluna bağlanan alternatif ulaşım yolunda 1.kat sathi asfalt kaplama çalışmasını bitirdi.Çalışmalarımız diğer mahallelerimizin gerek görülen yollarında da çalışmalarını sürdürecek. Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlere ulaşıyor ve programa alınıyor. Hemşehrilerimizin mağdur olmaması için çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum”dedi.
MUĞLA – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
Milas Belediyesinin sathi asfalt çalışmaları sürüyor.
Benzer Haberler
-
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar ve İçmimar Özgür Ali Karaduman: “Daha da Yaşanabilir bir Kent İçin Yola Çıktım”
-
Dünya çocukları U12 İzmir Cup'da bir araya geliyor
-
MESS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol: “Hedefimiz işçi sendikaları ile iş birliği içinde sektörde üretimi ve istihdamı geliştirmek"
-
Dr. Öğr. Üyesi Dilara Ustabaşı Gündüz: 'Sosyal Hizmet, Afet Sonrasında İyileştirme Sürecine Güç Katıyor"
-
VakıfBank, PTT deplasmanında set vermedi
-
Rusya ve Myanmar, Rüzgâr Enerjisi Projelerinde İşbirliği Anlaşması İmzaladı
-
Sanmar Denizcilik Büyükler Türkiye Şampiyonası Tamamlandı
-
Ramazan Çorbahan'da yaşanır
-
Muratbey'den Ramazanda Doğru Beslenmenin Püf Noktaları
-
Karşılıklı gülümseme ve parmak takibi olmaması Otizme işaret ediyor
-
Doç. Dr. Sezen Köse “Otizmde erken tanı ve tedavi oldukça önemli"
-
Torbalı Belediyesi'nden spora dev yatırım