Ana Sayfa Yaşam 6 Ekim 2020 448 Görüntüleme

Tozoğlu, Gözün aydın Türkiyem, İYİler geliyor

İYİ Parti’de 2’nci Olağan Kurultay’ın ardından Genel İdare Kurulu (GİK), Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında toplandı. Toplantıda yeni Başkanlık Divanı belirlendi. Yeni başkanlık divanında yer alan isimleri tebrik eden İYİ parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, “Gözün aydın Türkiyem, İYİler geliyor” açıklamasında bulundu.
İYİ Parti  de geçtiğimiz hafta yapılan 2. Olağan Genel kurulunun ardından geçtiğimiz gün Meral Akşener başkanlığında toplanan Genel Kurulda partinin A takımında yer alacak isimler açıklandı.
“A TAKIMI İLE DAHA GÜÇLÜ BİR PARTİ OLARAK İKTİDARA YÜRÜYORUZ”
Partilerinin A takım kadrosu ile İyi Partinin gücüne güç kattığını söyleyen İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, oluşturulan kadro ile iktidara her geçen gün yaklaştıklarını söyledi. “A takımı ile daha güçlü bir parti olarak iktidara yürüyoruz” değerlendirmesinde bulunan Başkan Tozoğlu,  “Genel başkanımız Sn. Meral Akşener’in takdirleriyle oluşan yeni divan kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Görev alan tüm genel başkan yardımcılarımızı tebrik ediyorum. Millet bizi çağırıyor, biz milletimize hizmetkar olacağız. Aydınlık yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. Yolumuz açık ve aydınlık olsun. Gözün aydın Türkiyem, İYİler geliyor. Ayrıca, yeni dönemde partimizin grup başkanlığı görevine seçilen Sn. İsmail Tatlıoğlu ile Grup Başkanvekilliklerine seçilen Sn. Müsavat Dervişoğlu ve   Sn. Lütfü Türkkan ‘ı tebrik ediyorum. Yeni dönemde TBMM’de partimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır” açıklamasında bulundu. KONYA – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Tema Tasarım | Osgaka.com