Türkiye’nin katma değerli BT ürünleri distribütörü LinkPlus, ABD merkezli BT altyapı cihazları üreticisi ve kurumsal Kubernetes platform sağlayıcısı Diamanti ile iş ortağı olmak üzere anlaşma imzaladı.
Kurumsal teknolojiler alanında öncü şirketlerin Türkiye distribütörü LinkPlus, San Jose, Kaliforniya merkezli Diamanti BT ürünleri şirketiyle yaptığı iş ortaklığı anlaşması sonrasında, Diamanti çözümlerini katma değerli ürünleri arasına ekleyecek.
LinkPlus Genel Müdürü Cem Borhan anlaşmayı şöyle değerlendirdi: “Diamanti ile çalışmalarımızı iş birliği noktasına getirmekten dolayı son derece mutluyuz. LinkPlus olarak katma değerli distribütör anlayışımızla, son derece beğenilen bir markayla çalışacağız ve tüm markalarımızda olduğu gibi ürün ve çözümlerini geniş kanal ağımız sayesinde tüm Türkiye’ye sunacağız. Ürün portföyümüz, kurumların maliyetlerini ve buluta geçiş teknolojilerin kurulumunu kontrol etmelerini hızlandıran Diamanti ürün portföyüyle farklılaşmasını sürdürecek ve bu iş birliği, Kubernetes’teki uygulamaların geleceği için de ayrıca faydalı olacak.”
Diamanti EMEA Başkan Yardımcısı Erikjan Franssenise, “LinkPlus ile çalışmalarımızı başlatmaktan son derece memnunuz. LinkPlus’ın yetkinliği ve bölgesel kapsamı, Türkiye ile ilgili hedef ve beklentilerimizle birebir örtüşüyor. Oyun değiştiren platformumuz sadece IO performansını artırmakla kalmıyor, kolaylık, verimlilik ve organizasyonların ihtiyaç duyduğu kurumsal özellikleri de sunuyor. Halihazırda çok sayıda müşterimiz ve potansiyel müşterilerimiz Diamanti’nin gelişmiş Kubernetes platformunun yanı sıra, LinkPlus’ın bölgesel uzmanlığından ve yetkinliğinden de faydalanabilecek” dedi.
Diamanti çözümü, ‘offload’ özellikleri sayesinde, ağda ve depolama birimlerinde yaratılan verileri donanıma aktararak performansı iyileştiriyor. Standart bir şekilde sisteme eklenen donanım performans sunucularını hızlandırırken, hacker saldırılarını önemli ölçüde engelleyerek güvenliğe de katkı sağlıyor. Ayrıca, beklenmeyen bir siber saldırı ya da sistem çökmesi durumunda da veri ulaşılabilirliğini garanti ediyor.
Diamanti’nin uygulaması, kurumların altyapı ayak izini küçültürken durumsal (stateful) uygulamalarına benzersiz bir hız sağlayan 1.000.000 IOPS’lik konteynerlerdeki yazılım uygulamalarını hazırlayıp dağıtmalarını kolaylaştırıyor. Ayrıca, Red Hat’in Kubernetes için konteyner geliştirme aracını ve platformunu azami performans ve ölçeklenebilirlikte, etkin biçimde operasyonel olarak konuşlandırılabilmesini sağlıyor. Bu yenilikçi çözüm ile Kubernetes kullanıcılarına birkaç saat içerisinde bir altyapı sunularak, inovasyonları hızlı gerçekleştirme ve rekabetçi avantajlar elde etme olanağı veriliyor.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ANTALYA
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
LinkPlus, Silikon Vadisi’nin BT altyapı ve Kubernetes uzmanı Diamanti’nin iş ortağı oldu
Benzer Haberler
-
Gençlerin %59'u önümüzdeki 5 yıl içinde yapay zeka ile daha fazla şey öğrenmek istiyor
-
Performans ve üretkenlik Acer Aspire 3'te buluştu
-
Dijital Göçmenler, Dijital Dünya'da Güvende Mi?
-
Canon'dan PTZ kameralar için yeni uygulama
-
Google Analytics 4'ün Dijital Pazarlama Sektörüne Sunduğu Yenilikler
-
Aytemiz Vaay ve Plodsi iş birliğiyle araç plakaları akıllanıyor
-
Eti, Işıklarını DünyaSaati İçin Kapatıyor
-
BSH'den Mısır'a 50 Milyon Euro'luk Fabrika Yatırımı
-
Doğru konut sigortası ile evinizi korumanın püf noktaları
-
Passlogic, İK departmanlarının iş yükünü hafifletiyor
-
Türkiye'nin en değerli fintek markası Param, Hollanda'da şirket kurdu
-
Ağrı Şikâyeti ile Geldi, Köpek Kisti Olduğunu Öğrendi!