Ana Sayfa Kültür & Sanat 8 Ekim 2020 403 Görüntüleme

İbrahim Selim Zorlu PSM %100 Studio’da hem yeni yaşını kutladı hem yeni sezona başladı

Geçtiğimiz sezon boyunca Zorlu PSM sahnesinde her hafta biletleri tükenen ve Zorlu PSM YouTube kanalında Türkiye’nin pek çok yerindeki milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başaran “İbrahim Selim ile Bu Gece” yeni sezonuna İbrahim Selim’in doğum gününde yeni mekanı %100 Studio’dan ve sevilen oyuncu Aslı Enver’in sürpriz konukluğu ile seyirciye merhaba dedi.
Geçtiğimiz sezon başından itibaren her hafta Zorlu PSM sahnesinde Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile seyirci karşısına çıkan İbrahim Selim’in sevilen şovu “İbrahim Selim ile Bu Gece” yeni sezonunda yeni mekanı %100 Studio’da ağırladığı ilk konuğu sevilen oyuncu Aslı Enver oldu. Açık Kapı performansında da Elçin Orçun sahne aldı.
Yeni sezonun ilk programı doğum gününe denk gelen İbrahim Selim’e ilk program konuğu olan Aslı Enver elinde hediyesi ile gelerek Selim’i şaşırttı. Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan eğlence dolu dakikalar yaşanan programa Enver’in samimi itirafları da damga vurdu.
Bir öğrenme zorluğu olan disleksi rahatsızlığı bulunduğunu söyleyen Enver, disleksinin hayatına kattığı zorlukların yanı sıra “Okuyamıyorsun ama ezber yeteneğin gelişiyor.” diyerek devantajını avantaja çevirdiği durumlardan da bahsetti.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Tema Tasarım | Osgaka.com