Ana Sayfa Kültür & Sanat 27 Ekim 2020 607 Görüntüleme

Çanakkale’den Cumhuriyet’e Gerçek Tarihi Objeler Sergisi Tepe Nautilus’ta

Tepe Nautilus, 29 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında Cumhuriyet’in 97. yılı kutlamaları kapsamında Çanakkale’den Cumhuriyet’e sergisine ev sahipliği yapıyor. Döneme ait üniformalarla giydirilmiş askerler, Çanakkale ve İstiklal Harbi’nin sembolü olmuş kahramanlar ve yapılarla ilgili maketler, fotoğraflar, gerçek savaş objeleri ve müziklerin yer aldığı sergide, Çanakkale mücadelesinden Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı dönemlere kadar yeniden yaşatılıyor. 29 Ekim tarihinde ise bando performansı Tepe Nautilus ziyaretçilerini karşılıyor.
Tepe Nautilus, 29 Ekim -10 Kasım tarihinde özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Cumhuriyet’in 97. yılı kutlamaları kapsamında Çanakkale mücadelesinden Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı dönemi anlatan Çanakkale’den Cumhuriyet’e sergisinde ziyaretçiler duygu dolu anlar yaşayacak. Savaşta kullanılmış silahlar, süngüler, mataralar, kıyafetler ve kişisel eşyalardan oluşan yüzlerce objenin yer aldığı sergide Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’na ait gerçek fotoğraflar da bulunacak.
29 Ekim’e özel bando gösterisi
Cumhuriyet’in 97. yılı kutlamaları kapsamında Tepe Nautilus’ta 29 Ekim’de ise ziyaretçileri bando gösterisi karşılayacak.
Tepe Nautilus 29 Ekim -10 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini keyifli bir tarih yolculuğuna çıkaracak. Ziyaretçilerin güvenli ve konforlu bir zaman geçirmeleri için sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen sergi tüm tarih meraklılarını bekliyor.
Çanakkale’den Cumhuriyet’ e Sergisi
Sergi Tarihi: 29 Ekim – 10 Kasım
Etkinlik Yeri: Tepe Nautilus 1. Kat Sergi Alanı
Bando Gösterisi
Tarihi : 29 Ekim
Etkinlik Saati: 15:00 – 18:00
Etkinlik Yeri: Nautilus Meydanı
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Tema Tasarım | Osgaka.com