Ana Sayfa Magazin 3 Kasım 2020 470 Görüntüleme

Mahmut Görgen yeni klip çalışmasını Milyon TV’de anlattı

DJ ve Aranjör Mahmut Görgen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Milyon TV‘de ekran başındaki izleyicilerle buluşan ‘Zeynep Bozkaya ile Life Style‘ adlı programa konuk olarak katıldı. Program esnasında Cumhuriyet Bayramı’na özel Atatürk’ün sesini kullanarak hazırlamış olduğu ‘Ne Mutlu Türk’üm Diyene‘ adına sahip projesini anlatırken dijitalden elde edilecek gelirlerin de Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacağını tekrarladı.
Mahmut Görgen son aylarda çıkardığı single çalışmaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen isimler arasında bulunuyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel hazırladığı “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” isimli projesiyle de dikkatleri üzerine çeken genç aranjör Zeynep Bozkaya’nın sunduğu Life Style isimli programa klibinde de yer alan başarılı oyunculardan Tuna Gürcoşkun ile beraber katıldı. Projesiyle ilgili aşamaları ve dijital gelirleriyle ilgili önemli açıklamalar yaparken aynı zamanda müzik sektörü, gelecekteki projeleri ve konser programıyla ilgili de açıklamalar gerçekleştirdi.
Programda Tuna Gürcoşkun’da tiyatro oyunu ile birlikte oyunculuk kariyerinden söz ederken “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” isimli projede yer almaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Sunucu Zeynep Bozkaya ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Görgen ve Gürcoşkun program sonunda herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken Milyon TV ailesine de kendilerini konuk ettiği için teşekkür etti..
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Tema Tasarım | Osgaka.com