Ana Sayfa Magazin 27 Kasım 2020 544 Görüntüleme

‘Casa de Mandala’ by Tanju Babacan

Tanju Babacan sıcacık bir koleksiyon ile evlerdeki yerini almaya hazırlanıyor.
Bugüne kadar ünlü sanatçılara yaptığı sıra dışı kostümler ve ses getiren defilelerle tanıdığımız kırmızı sakallı moda tasarımcısı Tanju Babacan, markası altındaki koleksiyon yelpazesine bir yenisini ekliyor. Hali hazırda Haute Couture, Fast Couture, Hazır Giyim, Aksesuar koleksiyonları ile tüketiciyle buluşmaya devam eden tasarımcı, yeni ev tekstili koleksiyonuyla evlere renk getirmeyi vaat ediyor.
Yıllardan beridir mekanlara göre kostümler ve konseptlere uygun mekanlar tasarladığını ifade eden Tanju Babacan’a göre artık ev tekstili koleksiyonu çıkarmanın vakti gelmişti de geçiyordu bile. Kendisini harekete geçirenin ise yeni taşındığı evi için ruhunu yansıtan bir yatak örtüsü bulamayışı olduğunu dile getiriyor.
Bir süredir ruhunu dinlendiren mandala yolculuğunu 30 yıllık Haute Couture deneyimi ile birleştiren Tanju Babacan, tasarladığı koleksiyonun sınırlı sayıda üretilen ilk serisini beğeniye sunacak. Kırmızı sakallı tasarımcı ‘Casa de Mandala’ adını verdiği koleksiyonunu -sıcaklık ve canlı renk opsiyonlarını göz
önünde bulundurarak- Polar kumaşlar ile hazırlıyor. Koleksiyonun ilk sürümünde yatak örtüleri, yastıklar, kırlentler, minderler, duble polar battaniyeler, elyaflı ve kapitoneli battaniyeler yer alıyor. Her biri Tanju Babacan ‘ın mandala çizimlerinden hayata getirilen tasarımların üretim sürecinde lazer kesim, patchwork prensipleri, kapitone gibi uygulamalar tercih edilirken, elyaf seçiminde de anti bakteriyel boncuk silikon ve ecotex sertifikası gözetildiğini belirtmekte fayda var. Tanju Babacan ‘ın yeni ev tekstili koleksiyonu ‘Casa de Mandala’ önümüzdeki hafta online platform ve Tanju Babacan web kanallarından satışa sunulacak. Ev tekstili çalışmalarının bu koleksiyonla sınırlı kalmayacağının işaretini de veren tasarımcı, yakında koleksiyonun ürün gamını genişletmeye yönelik çalışmalara başlayacağının da müjdesini veriyor.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Tema Tasarım | Osgaka.com