Gölbaşı Belediyesi zabıta ekipleri pandemi sebebiyle semt pazarlarındaki teftiş ve önlemleri arttırarak mesaisini hızlandırdı.
Salgın ile mücadelede alınan yeni tedbirler çerçevesinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle Gölbaşı’nda kurulan semt pazarlarının kuruluş günleri, açılış ve kapanış saatleri, pazar metrekare alanları ve aynı anda alışveriş yapabilecek vatandaş sayılarının Gölbaşı Belediyesince yeniden düzenlendiğini aktaran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Seğmenler Mahallesi; Cuma günleri 3 bin metrekare de 10.00- 19.00 saatleri arasında aynı anda en fazla 300 kişiye hizmet verebilecek. Karşıyaka Mahallesi’nde kurulan semt pazarımız çarşamba günü 4 bin metrekare üzerinde 10.00- 19.00 saatleri arasında aynı anda en fazla 400 kişiye hizmet verebilecek. Eymir Mahallesi (TOKİ) ise Pazartesi günü 4 bin metrekare üzerinde 10.00-19.00 saatleri arasında en fazla 400 kişiye hizmet verebilecek” dedi.
Vatandaşlara ve esnafa tedbir çağrısı
Konuyla ilgili vatandaşları temkinli olmaya davet eden Başkan Ramazan Şimşek “Dünyayı tehdit altına alan bir salgın ile karşı karşıyayız. Biz de bu sebeple semt pazarlarımızda vatandaşlarımızın sağlığı için tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Semt pazarlarında tezgah açan tüm pazarcı esnaflarımıza hem eldiven hem de koruyucu maske dağıtıldı. Pazarcı esnaflarımız tek tek uyarılarak maskesiz ve eldivensiz asla satış yapmamaları zabıta ekiplerimiz tarafından uyarıldı. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
ANKARA – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ANTALYA
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
Gölbaşı Belediyesi, Semt Pazarlarına Kişi Sınırlaması Getirdi…
Benzer Haberler
-
Boğaziçi Üniversitesi 155’inci kez yeni mezunlarını törenlerle uğurladı
-
Gebze Center AVM’de Yetişkinler İçin Hobi Atölyeleri Başlıyor
-
TEGV’li çocuklar için motosikletiyle 6 bin km yol katedecek
-
Çukurova’da kurban satış yeri denetimi
-
Başkan Gerenli’den buğday hasadı! “40 ton buğday halk için un olacak!”
-
Mezarlıklar bayrama hazır
-
Kartepe Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazır
-
Başkan Dündar’dan esnafa bayram ziyareti
-
Huobi Araştırma Enstitüsü: NFT’ler Modanın Geleceğini Yeniden Şekillendirecek
-
Cognitiwe yapay zeka ile perakende şirketlerinin raf ve stok yönetimini destekliyor
-
Bayram Tatilinde Villa Kiralayacaklara Sahte İlan Uyarısı
-
Elektronik sertifika sayısı 6,5 milyonu geçti