Ana Sayfa Yaşam 9 Aralık 2020 443 Görüntüleme

Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı’ndan 7 Aralık Haftası Burç Yorumları

Hafta genelinde bulunduğunuz kaba sığamayacak, uyum arayışları ve keşfetmekle ilgili güdüsel süreçler içerisinden geçebilirsiniz. İkili ilişkiler ve ticari ilişkilerimizin dili pratik fayda ve yarar üzerine olabilir. “Amerika’yı yeniden keşfetmeyi” gerek görmeyebiliriz. Aşırıya kaçan, aşırılık sergileyen kişi ve ilişkilerden ayrışmak isteyebiliriz. Abartılı kimliklerin yanıltıcı ve samimi gelmediğinin kanaatine varıp elimine işlemlerine başlayabiliriz. “diyen Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı 7 Aralık haftasında burçları nelerin beklediğini açıkladı.
 
Astrolog Kenan Yasin Bölükbaşı, 7-13 Aralık haftası için burçları bekleyen gelişmeleri yorumladı.
 
Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol
Hafta ortalarında günlük yaşamın dertlerinden kaçmaya eğilimli olabilirsiniz. Daha çok ilginizi çeken konular üzerinde araştırma yapmak isteyebilirsiniz. Dalgın bir tutuma bürünebilirsiniz. Odaklanmakla ilgili yaşanan bu problemin geçici olduğunu hatırlamanız yaşadığınız stresi hafifletebilir.
 
İkili ilişkiler, partner, eski sevgili ve eski ilişkilerimiz gündeminizde olabilir. Eskiye yeni form vermek isteyebilirsiniz. Ya da dışladığınızı ve yanlış yaptığınızı düşündüğünüz ilişkinize yeni bir şans vermek isteyebilirsiniz. Uyum sağlamakta zorlanabilir ve değişim dönüşüme direnebilirsiniz. Bu durumun içinizdeki duyguları çürütmesine müsaade etmemenizi tavsiye edebilirim.
 
Ticari anlamda aşırıya kaçtığınızı düşünebileceğiniz riskler alma eğilimleri gösterebilirsiniz. Sınırlarınızı aşmanız gerektiğini düşünebilir ve hırslanabilirsiniz. Ancak bu durum sizlerde dengeyi sağlama konusunda zorlayabilir. Doğru stratejiyi belirlemede zorluklar yaşanabilir.
 
Bunların ötesinde aşırı duygusal tepkiler, yetersizlik hissiyatı doğurabilir.
 
Cumartesi gününü çevre günü olarak değerlendirebiliriz. Bulunduğunuz ortamı ve düzeni korumak bizlerin elinde. Kapınızın önünü süpürmek komşunuzun da aynı hissiyatla süpürmesine vesile olabilir. Örnek teşkil edecek davranışlar sergilemek çevreye ve bizlere artı kazandırabilecek nitelikte olacaktır. Kullanmadığınız eşyaları, evinizdeki çöpleri ayrıştırmak geri dönüşüme katkı sağlayacak önemde olacaktır. “Çevreyi korumak doğayı korumanın” en önemli temel taşlarındandır.
 
Pazar günü kuruntulara dikkat!
 
Koç Burcu
Bu hafta iş yaşamınıza ilişkin korkularınız ortaya çıkabilir. Başarılı olamama endişesi, maddi kayıp yaşama korkusuyla alakalı gelecek kaygısını yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Aniden ortaya çıkabilecek beklenmedik ödemeler sizi sıkıntıya sokabilir. Belirsizlik ve karmaşık düşüncelerden uzak durmalı size iyi gelebilecek konuları keşfetmelisiniz. Tamamen başarı odaklı, daha akıllıca tutumlar sergileyerek hareket ederseniz daha iyi bir motivasyonla ilerleyişleriniz açığa çıkabilir  ve birtakım kayıplar yaşamamış olursunuz. Kariyer hedeflerinizde iyicil değişim ve dönüşümlere açık olduğunuz bir hafta deneyimleyebilirsiniz. Arkanızdan dönen işler abartılı yani sansasyonel bir şekilde ortaya çıkabilir. “Yok canım o yapmamıştır” dediklerinize dikkat!
 
Boğa Burcu
Zorluklarla ve mücadelelerle dolu bir sürecin son bulması sizi bu hafta rahatlatabilir. Hayatınızda, özellikle günlük sorunlardan uzaklaşmak, ruhunuzu yenilemek, zihninizi dinlendirmek için karşınıza çıkabilecek yeni fırsatları keşfetmelisiniz. Bu yeni fırsatlar sizin hayatında değişim sürecine işaret ediyor. İleriye doğru kendi iradenizle girişimlerde bulunmanız için çok doğru bir zaman. Yeni bir çevreye girerek eski sıkıntılardan, acılardan, zorluklardan, gerilimlerden kurtulabilirsiniz. Eşiniz ve ortaklı işlerinizde köklü değişimler yaşanabilir. Mücadelenizin şekli değişiyor. Daha amaca yönelik hareket edebilecek ve tek bir konu üzerine odaklanabileceksiniz. Eski enerjinizi geri kazandığınız yeni bir sürece giriş yapıyorsunuz. Sosyal çevre ve arkadaş çevrenizden olumlu destekler alabilir, yardım taleplerinize yanıt alabilirsiniz.
 
İkizler Burcu
Bu hafta, hayatınızda maddi ve manevi zenginliklere sahip olabilirsiniz. Ve bu durumun vermiş olduğu güven duygusunu yoğun bir şekilde hissedebilirsiniz. Zihinsel yorgunluktan kaynaklı kısa süreli odaklanma problemleri yaşanabilir. Fakat özellikle aile sorunlarına dikkatinizi verecek olursanız, aileyle alakalı yaşanabilecek problemlerin üstesinden çok kolay bir şekilde gelebilirsiniz. Manevi açıdan aile bireyleri ile aranızdaki bağların kuvvetlenmesi söz konusu olabilir. Elde edebileceğiniz toplu bir para ile beraber güvenli bir yatırım konusunda araştırmalar yapabilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki kız arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Ya da bir arkadaşınızın vesilesiyle terfi alma şansınız doğabilir. Evcil hayvanınızın rutin sağlık kontrollerini sağlamayı ihmal etmemeye özen gösteriniz… İkili ilişkiler ve ortaklıklı ilişkilere dikkat birlikteliklerin yönü değişiyor…
 
Yengeç Burcu
Bu hafta duygusal açıdan hayal kırıklıklarına uğrayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde arkadaşlarınızla aranızdaki iletişime dikkat etmelisiniz aksi halde kopuş ve ayrılık gibi sizi derinden sarsabilecek durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Duygusal dünyanızda eski sevgili ve eski ilişkileriniz gündeminizde olabilir. Geçmişi özlemle hayal ederken anı kaçırabilirsiniz. Maddi konularda isteklerinize ulaşmak için kendinize daha fazla güvenmeli ve istikrarınızı kaybetmemelisiniz. Kendinizden emin, kararlı ilerleyişlere sahip olduğunuz noktada, ekonomik anlamda kendinize güvenebileceğiniz bir sürecin içerisine girebilirsiniz. Yaratıcılık, hobi ve ilgi alanlarınıza bir yenisini katabilir ya da olan üzerinde yenilikler yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ortak paylaşımlar geliştirebilir ve birlikten güç doğar ilkesini hissettirebilirsiniz. Yabancı dil eğitimi almayı planlayabilir ve bu konuda ilerlemek isteyebilirsiniz.
 
Aslan Burcu
Bu hafta hayatınıza dair kararlar almadan önce çok dikkatli değerlendirmelerde bulunmanız gerekebilir. Aceleci hareket etmek ya da kararsız kalmak muhtemel kayıpların ortaya çıkmasına sebebiyet verebilir. Cesaretli davranıp, risk almak maddi dünyanızda size yeni fırsatların ortaya çıkmasına neden olabilir. Yapacağınız fedakarlıklar, daha başarılı olmanıza ve maddi konularda refaha ermenizle sonuçlanabilir. İkili ilişkilerinizde yetersiz hissetmemek adına, aşırı duygusal tepkilerden kaçınmayı deneyimlemelisiniz. Ağır başlı ve bilge tavırlar sergilemek sizi çevrenizdeki insanların gözünde ulaşılmaz gösterebilir ve bu durumdan keyif alabilirsiniz. İşiniz aşkınıza dönüşebilir. Evdeki hesabı bir türlü çarşıya da uyduramayabilirsiniz. Sistemli çalışmayı deneyimlemeli ve daha rafine zevklerinizi ön plana çıkartabilmelisiniz. Evrak işlerine dikkat! İmzalamadan önce üzerinde detaylı rapor çıkartmanızı tavsiye ederim.
 
Başak Burcu
Size mutluluk getirebilecek yeni bir girişim söz konusu olabilir. Kendinizi daha güçlü hissedebileceğiniz ve cesaretli ilerleyişlere sahip olabileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. Kısa süreli kurslar, iş ile ilgili yeteneklerdeki gelişmeler, eğitimler ve pratik bilgi edinme çabasıyla kendinizi yoğunlaştırmanız söz konusu olabilir. Maddi konularda yeni planlar yapmak ya da eskilerini geliştirmek yönünde keyif alacağınız girişimlere hazırlık dönemi içerisinde olabilirsiniz. Başarı ve zenginlik gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu hafta maddi anlamda kaynaklarınızı dikkatli bir şekilde kullanmanızda yarar olabilir. Sosyal medya paylaşımlarına ağırlık verebilir daha rafine daha butik çalışmalar sergileyebilirsiniz. Yeni yılın neler getireceğine dair sektörel reklamlara ağırlık verilebilir. Evde kalmak yerine ortaklı işlerinizde yapılması gereken seyahatlere çıkılamayabilir. Evrak işlerinde pürüzler çıkabilir.
 
Terazi Burcu
Bu hafta, sahip olduklarınızı korumak uğruna olması gerekenden daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Özellikle maddi konularda sürekli bir mücadele etmek, engeller ve sorunlarla uğraşmak sizi yorabilir. Zihinsel anlamda yorgun olsanız dahi cesaret ve kararlılık gerektiren bir mücadelede avantajlı olabilir. Kararlı, kendinden emin, gücünüzü ortaya koyacak olursanız üzerinizdeki sorumluluklar konusunda zafer ve başarıya sahip olmanız kaçınılmaz olabilir. Değersiz hissettiren ne varsa hayatınızdan çıkartma ihtiyacı içerisine girebilirsiniz. Çalışma ortamında arkadan dönen işlere dikkat! Evrakları imzalamadan önce destek almayı ihmal etmemenizi tavsiye edebilirim.
 
Akrep Burcu
Hayatınızdaki sorunlar, karışıklıklar ve sizi endişelendirebilecek birtakım korkuların atlatılabileceği bir hafta geçirebilirsiniz. Kaderinizde artık yeni bir dönem başlıyor. Bu yeni dönem size huzur ve başarı getirebilir. Parasal konularda başarıya ulaşmak ve emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz şekilde sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Başarısızlık ya da hayal kırıklığına uğrama korkusu içerisine girmeden daha iyimser olacak olursanız sizin için daha iyi olabilir. Ayrıca duygusal dünyanızda huzurlu, mutlu olabileceğiniz kalıcı bir beraberliğin açığa çıkması söz konusu olabilir. Dış görünüşünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Daha rafine zevkler ve tatlar sizin motivasyon kaynağınız olabilir. Farkında olmadan harcamalarda aşırılıklar söz konusu olabilir. Harcamalarınızda risk almamaya özen göstermeyi deneyimlemelisiniz.
 
Yay Burcu
Güneş’in sizin burcunuza geçmesiyle odak noktanızda değişimler söz konusu olabilir. Yeni şeyler keşfetmek, hayatınızda köklü değişime dair gelişmeler motivasyon kaynağınız olabilir. Bu ya iş hayatınızda terfi almak veya bir iş değişikliği ya da ev değişikliği, şehir değişikliği ile alakalı yeni bir dönemin başlangıcı şeklinde ortaya çıkabilir. Kendinizi, amaçlarınızı ve ruhsal anlamda size mutluluk verecek arayışlarınızı bulma yönünde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca hayatınızda olabilecek köklü değişimlerin daha aktif olmanıza kendinizi daha çok vermenize ve hayatınızda bütün planların başarılı sonuçlanmasına sebebiyet verebilir. O yüzden yeniliklere açık olmanızda yarar olabilir. Rafine zevklerinizi ortaya çıkartmanın zamanı gelmiş olabilir. Kurgusunu yaptığınız planlarınızı gündeminize alabilirsiniz. Aile içerisinde anlaşmazlıklar yaşanabilir, daha sakin kalmayı deneyimleyebilirsiniz.
 
Oğlak Burcu
Bu hafta maddesel dünyanız ile alakalı gerçekleşebilecek başarılarınız, diğer bireyler üzerinde otorite sahibi olmanıza sebebiyet verebilir. Özellikle maddi konularda karar alma süreçlerinde duygusal olmayan daha akılcı yaklaşımlarla alınabilecek kararlarınızın sonuçları size mutluluk getirebilir. Kendi amaçları doğrultusunda sizi kullanabilecek insanlarla iç içe olabileceğiniz ve bu insanların gerçek yüzünü keşfedebileceğiniz bir hafta geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sakin, anlayışlı bir üslup sizin için iyi olabilir. Çok fazla işi bir arada yapmak isteyebilirsiniz fakat bu durumun yaratacağı zorluklar söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Canınızı sıkan ve negatife sevk eden arkadaşlarınızı elimine etmek isteyebilirsiniz. Şu sıra kimseyle konuşmak istemeyebilir ve kimseyi de samimi bulamıyor olabilirsiniz.
 
Kova Burcu
İsteklerinizin gerçekleşmesi ve başarılara sahip olabilmek için enerjinizi çok doğru bir şekilde kullanmalısınız. Duygularınız ve düşünceleriniz arasında daha dengeli hareket etmelisiniz. Kendinize güvenmeyi deneyimlemeli ve imkansızlıkların, olumsuzlukların çok kolay bir şekilde aşılacağını gözlemlemelisiniz. Daha planlı, daha disiplinli hedeflerinize ulaşabilmek için tam anlamıyla yoğunlaştığınız noktada mutlak bir başarıya sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda duygusal dünyanızda güven ve sadakate dayalı mutlu bir beraberliğin, uyumlu bir ilişkinin açığa çıkacak olması söz konusu olabilir. Hayatınızı sadece kariyer odaklı yaşamak ya da hedefleriniz doğrultusunda ilerlemek anı kaçırmanıza sebep olabilir.
 
Balık Burcu
Bu hafta geçmiş ve gelecek arasında kararsızlıklar ve ne yapacağınızı bilememekle alakalı durumlar yaşayabilirsiniz. Duygusal dünyanıza yönelik kararlar almadan önce sakin kalmalı, problemleri çözme yeteneğinizi ortaya çıkartmalı ve değişimlere açık bir tutum göstermelisiniz. Aşırıya kaçmayan, aşırılık sergileyen kişi ve ilişkilerden ayrışmak isteyebilir daha sakin, daha huzurlu bir beraberlik isteyebilirsiniz. Alacağınız kararlarda sezgilerinize güvenerek, sorunları sezgileriniz yoluyla çözmek size mutluluk getirebilir. Yeni sezon için araştırmalar yapabilir ve daha butik ürünlerle gündeme gelmek isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden destek almak iyi gelebilir. Meslek noktasında kariyer hedeflerinizi sorgulayabilirsiniz. Bu kadar çalışma ve emeğe karşılığını alamadığınızı düşünebilirsiniz.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Tema Tasarım | Osgaka.com