Ana Sayfa Kültür & Sanat 15 Aralık 2020 585 Görüntüleme

JoJo eğlencede yepyeni bir dönemi başlattı

Online konser ve etkinliklere, sunduğu özelliklerle daha önce deneyimlenmemiş bir boyut kazandıran JoJo, gerçekleştirilen  lansman etkinliğiyle eğlence dünyasındaki yerini aldı. JoJo lansman gecesine müzik, eğlence ve medya dünyasından  tam 1.000 davetli katıldı.
 Sahip olduğu özellikleri ve sunduğu ayrıcalıklarla online konser ile etkinlikleri izleyicilerine “gerçek sahne performansı atmosferinde’’ yaşatabilen JoJo; yenilikçi bir platform olarak eğlence anlayışını yeniden tanımlıyor.
Online ortamlara taşınan müzik ve eğlence hayatının farklılaşan ihtiyaç ve beklentilerinin en iyi şekilde analiz edilerek geliştirildiği JoJo, eğlence dünyasındaki yerini ise 15 Aralık Salı akşamı gerçekleştirilen lansman etkinliği ile aldı.
Keyifli programlarıyla son dönemin çok yakından takip edilen ismi Oğuzhan Uğur’un eğlenceli sohbeti ve sunumuyla renk kattığı geceye, müzik, eğlence ve medya dünyasından birçok ünlü konuk da katıldı.
JoJo’nun 200 odasında lansman gecesine katılan 1.000 davetli, eğlenceyi dijital ortamda “en gerçekçi’’ haliyle deneyimledi.
İstersen odana, arkadaşlarını ve sevdiklerini davet ederek,  istersen de tek başına eğlenmeye başla! 
JoJo platformuna üye olan kullanıcılar, online konser ve etkinliklerin tadını sevdikleri ve arkadaşlarıyla ‘’yan yana ve bir aradaymış’’ gibi çıkarabiliyor.
Kullanıcılar; JoJo’nun sunduğu Odalı Bilet kategorisinden alacakları ‘’tek bir bilet’’ ile 5 arkadaşını konser veya etkinliğe telefon numaraları üzerinden davet edebiliyor. Böylece sevdikleri ve şarkılarına yüksek sesle eşlik etmek istedikleri sanatçının konserini, kendilerine özel sunulan odada arkadaşlarıyla birlikte izleyebilecek ve sınırsız eğlenceyi gerçek bir konser atmosferinde yaşayabiliyor.
‘’Tutkunu olduğum sanatçıyı rahat koltuğumda, elimde en sevdiğim içeceğimle tek başına izlemek istiyorum.’’ diyenler için ise Jojo tekil bilet kategorisini sunuyor. Böylece eğlence ve müziğin tadını tek başına çıkarmak isteyenlere evlerini veya bulundukları herhangi bir ortamı gerçek bir konser alanına dönüştürme imkânını tanıyor.
JoJo’nun yeni fonksiyonları çok yakında!
Önümüzdeki günlerde JoJo kullanıcılarını bekleyen birkaç eğlenceli fonksiyon ise;  Konserlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan ‘peçeteye şarkı yazarak istekte bulunma!’  Katılımcıların birbirlerinin yazdıklarını gördüğü ‘Chat Havuzu’! Odalı ve tekil biletin yanı sıra ayrı bir kategori olarak kullanıcılarla buluşacak ‘Kutlama Paketi’ ile ise isteyen katılımcılar sevdiklerinin özel günlerini JoJo’nun sunduğu özelliklerle kutlayabilecek.  
JoJo Biletleri Biletix’te! 
JoJo etkinlik ve konser biletleri, eğlence ile sanat tutkunlarının yıllardır kullandığı Biletix üzerinden tek bir tık ile satın alınabiliyor.
JoJo, online etkinlik ve konserlerin katılımcılarda yarattığı “fiziksel mesafe’’ hissini tamamen ortadan kaldıran ayrıcalıklarıyla eğlence ve müzik tutkunlarını “hep beraber şarkı söyleyip dans edebilecekleri ve eğlenceyi özgürce yaşayabilecekleri’’ bir dünyaya davet ediyor.
İlk etapta web ortamında sunulan JoJo yakın zamanda mobil uygulama olarak kullanıcıların parmaklarının ucunda olacak.
Jolly Joker Vadistanbul’da gerçekleşecek ve JoJo’nun ‘yenilikçi dijital deneyimi’ ile tadını çıkarabileceğiniz diğer canlı konserler:
18 Aralık Cuma 20:00                  Cem Adrian 
19 Aralık Cumartesi 20:00           Yaşar 
25 Aralık Cuma 20:00                  Ziynet Sali
26 Aralık Cumartesi 20:00           Buray
 
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Tema Tasarım | Osgaka.com