Her hafta Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile PSM Online’dan seyirci karşısına çıkan Signal White Now’ın sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, güzel oyuncu Melisa Sözen oldu.
Her hafta Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile PSM Online üzerinden seyirci karşısına çıkan Signal White Now’ın sunduğu İbrahim Selim’in sevilen şovu “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, sevilen oyuncu Melisa Sözen oldu.
Müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan eğlence dolu dakikalar yaşanan programda Melisa Sözen’in samimi açıklamaları ve içten tavrı da geceye damgasını vurdu.
Neşeli haliyle dikkat çeken yetenekli oyuncu, programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta kendisine yöneltilen sorulara verdiği dürüst cevaplarla da stüdyoda bulunan herkese kahkaha dolu anlar yaşattı. Kendisine yöneltilen “Gelen bir telefonu açmayıp daha sonra ‘Aradın mı? Hiç görmemişim.’ Dediğin oldu mu?” sorusu karşısında “Telefondan ve telefonla konuşmaktan hiç haz etmiyorum.” İtirafında bulundu.
Programın Instagram canlı yayın bölümünde seyircilerden gelen “Oyuncu olmasaydı, ne olurdu?” sorununa verdiği “Küçükken izlediğim her filmdeki karakteri olmayı hayal ettim. Psikiyatrist, bodyguard, astronot olmak istedim.” Cevabı ile herkesi güldüren güzel oyuncu, son zamanlarda sıkça yaşanılan siber zorbalık konusundaki fikirlerini de “Sistem bize başkalarıyla kıyaslanarak mükemmel olmayı dayatıyor. Ben 35 yaşımdan sonra şunu keşfettim ki kendimi yalnızca kendimle kıyaslayacağım. Kendimin en iyi versiyonu olmaya çalışacağım.” Cümlesiyle açıkladı.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
DOLAR
Alış:
Satış:
EURO
Alış:
Satış:
GBP
Alış:
Satış:
ANTALYA
ADANA
ADIYAMAN
AFYON
AĞRI
AKSARAY
AMASYA
ANKARA
ANTALYA
ARDAHAN
ARTVİN
AYDIN
BALIKESİR
BARTIN
BATMAN
BAYBURT
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANAKKALE
ÇANKIRI
ÇORUM
DENİZLİ
DİYARBAKIR
DÜZCE
EDİRNE
ELAZIĞ
ERZİNCAN
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
GİRESUN
GÜMÜŞHANE
HAKKARİ
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
İZMİR
KAHRAMANMARAŞ
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KASTAMONU
KAYSERİ
KIRIKKALE
KIRKLARELİ
KIRŞEHİR
KİLİS
KOCAELİ
KONYA
KÜTAHYA
MALATYA
MANİSA
MARDİN
MERSİN
MUĞLA
MUŞ
NEVŞEHİR
NİĞDE
ORDU
OSMANİYE
RİZE
SAKARYA
SAMSUN
SİİRT
SİNOP
SİVAS
ŞANLIURFA
ŞIRNAK
TEKİRDAĞ
TOKAT
TRABZON
TUNCELİ
UŞAK
VAN
YALOVA
YOZGAT
ZONGULDAK
“Kendimi yalnızca kendimle kıyaslıyorum”
Etiketler:
Benzer Haberler
-
Uraz Kaygılaroğlu’ndan Pepsi Lezzetinde Reklam Fimleri
-
Organize Duygusu
-
Peşinden Koşulan Bir Hayal Daha: Ana Shine “Digital Love” ile Büyülemeye Devam Ediyor
-
Ege Balkiz ve Hakan Kılınç’tan yeni hit “Susar”
-
Sufle’den “Beyaz Yalan”
-
Kaan Ekenler’in yeni teklisi “Caruso”
-
Bir Günde Şarkı Yapmak: Alper Erözer ve Emre Uzunboy Başrollerde!
-
SEYHAN SOYLU’NUN “ÖRFİ NİKAHI”NA DİYANETTEN VE ÜNLÜ İSLAMCILARDAN AÇIKLAMA!
-
“Sektör kadın oyunculara ‘güzellik baskısı’ yapıyor”
-
Alara Serena’dan yeni hit “Kıvılcım”
-
Yüsra Geyik “Arka Sokaklar Ayrı Bir Evren Gibi”
-
Tiyatro ve Sinemanın Usta İsmi Zafer Algöz, Anılarını Anlattığı “Kem Taç Dis”in İlk İmza Gününü Gerçekleştirdi