Ana Sayfa Magazin 19 Aralık 2020 594 Görüntüleme

Sizce aşk mı para mı?

Ece Pulaş ekonomi tahminlerindeki nokta atışlarını bestelerinde de gerçekleştirmeye kararlı ‘’ Terazi’’ adlı şarkısında ve klibinde, yaşanmış hikayelerini anlatarak, ‘’ Sizce aşk mı para mı?’’ diye soruyor Birçok ünlü sanatçının ekonomi danışmanlığını yapan, ekonomi sektörünün tanınan yüzü Ece Pulaş, sayısı üç yüzü aşan bestelerinden kendi seslendirdiği ‘’Terazi’’ adlı şarkısı ile bizlerle buluşuyor.
‘’İçinde üretim olan her şeye aşığım. Mesleğim insanlara para kazandırmak ve bunu da aşkla yapmasaydım, kimseye para kazandıramazdım. ‘’ ‘’Hayatım boyunca ağlayamadım; ağlamam gerektiği anlarda şarkı söz ve müzikler yazarak kendimi tedavi ettim. Şimdi mahzenimi herkesle paylaşma zamanı geldi, umarım sizlere de dokunur’’ diyor.
Ece Pulaş, müzik eğitimi almamasına rağmen, gitar ve keman çalabilmesini ailesinden gelen genetiğine ve müziğe olan aşkına bağlıyor. Daha önce başka bir sanatçının albüm adı olarak yayınlanmış bir adet de bestesi mevcut.
Aranjörlüğünü Eflatun’un yaptığı şarkının klibi yine Eflatun yönetmenliğinde Beykoz Kundura’da çekildi. Çekimler kalabalık bir cast ve produksuyon ekibi ile yaklaşık on üç saat sürdü. Klip, sondaki çocukluk aşkı ile karşılaşma konusu dışında Ece Pulaş’ın gerçek hayatından kesitler barındırıyor.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Etiketler:
Tema Tasarım | Osgaka.com