Ana Sayfa Magazin 18 Şubat 2021 307 Görüntüleme

Pandeminin eğlenceli şarkısı “Bugün Biraz Temizlik Yaptım” yayında!

Yaşamı müzikle iç içe olan iş insanı Nurten Ünsev, Del Luce Prodüksiyon’dan bir süre önce yayınladığı ve sosyal medyada büyük ilgi gören şarkısı “Bugün Biraz Temizlik Yaptım”a eğlenceli bir video çekti. Pandemi sürecinde çok kişinin önem verdiği fiziksel ve ruhsal temizliği şarkısında dile getiren Ünsev, klipte bol bol temizlik yaptı.

Dijital mecralarda yayınlandığı andan itibaren sosyal medya kullanıcıları tarafından sıkça kullanılan şarkıyı eğlenceli bir anlatımla video haline getiren Nurten Ünsev “Pandemi sürecinde hepimiz evimiz ve çevremizde, gerek manevi gerek ise fiziksel temizlik yapmaya başladık. Bu şarkımda da özellikle biz kadınların yaşamış olduğu bu durumu eğlenceli bir dille anlatmak istedim” diyor.

Dünyada yaygın hale gelmesini amaçladığı Hibrit Müzik tarzında şarkılar yapan Nurten Ünsev, Hibrit müzik için; ana yapısı pop olan tek bir parçanın aynı harmonide, birkaç tarzın ve tekniğin kullanılmasıyla birlikte, yorumcunun değişik ses renkleri ile solo yorumlarını katarak harmanlaması ve sunumu şeklinde ifade ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com