Ana Sayfa Yaşam 19 Şubat 2021 268 Görüntüleme

Başkan Şahin: “Bir günlük kongre bize iki aya mal olacak”

Ordu’da yapılan AK Parti kongresinin, Ordu’nun normale dönme sürecine zarar vereceğini ifade eden CHP Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, “Esnafımız, işletmecimiz en az iki ay daha dükkanını açamayacak. Bir günlük kongre bize iki aya mal olacak” dedi.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av. Atila Şahin, Türkiye’nin vaka haritasında Ordu’nun yüksek oranda çıkmasına tepki gösterdi. AK Parti Kongrelerine de sitem eden Başkan Şahin, kongrelerin etkisinin 1 hafta içerisinde ortaya çıkmaya başlayacağını belirtti.

“BU DURUMUN İZAHINI KİM YAPACAK”

 Kongrenin Ordu’nun rahatlama dönemine engel olacağını ifade ederek, esnafın iki ay daha dükkanlarını açamayacağını belirten Başkan Şahin, “Şehrimiz yayınlanan vaka haritasında en üst sıralarda. Trabzon ve Rize’nin ardından geliyoruz. Peki bu durum şehrimizin kamuoyunda yeterince yer aldı mı? Sayın Vali, Sayın İl Sağlık Müdürü, bu şartlar altında binlerce kişinin katıldığı, maskelerin burnun altında tutulduğu kongrelere nasıl izin verdi? Bugünlerde, mart ayına yaklaşırken kuralların esnetileceği dile getiriliyor ve bu esnemeler şehrin vaka sayılarına göre yapılacak. O gün geldiğinde maalesef Ordu, şartların esnetildiği illerden olmayacak. Özellikle binlerce kişinin katıldığı bu kongrenin etkisini bir hafta içerisinde hissetmeye başlayacağımız için esnafımız, işletmecimiz en az iki ay daha dükkanını açamayacak. Bir günlük kongre bize iki aya mal olacak. Bu durumun izahını geçim sıkıntısı yaşayan, her gün dükkanını açmak için açıklamalar yapan esnafımıza kim yapacak?  Sayın Vali mi, Sayın İl Sağlık Müdür mü? Yoksa bir senedir olduğu gibi, garibanı yine kendi haline mi bırakacaksınız?” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

İlginizi çekebilir

Corendon Airlines ile 50+ Keyfi

Corendon Airlines ile 50+ Keyfi

Tema Tasarım | Osgaka.com