Ana Sayfa Yaşam 22 Şubat 2021 256 Görüntüleme

Avrupa’nın en büyük Pro-Am Golf Turnuvası 7. kez Regnum Carya’ da

Regnum Carya ev sahipliğinde bu yıl 7.si gerçekleşecek Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuvası 21-28 şubat tarihlerinde golf tutkunlarını tekrar bir araya getiriyor.  Avrupa’nın en büyük Pro- Am Golf turnuvası oluşuyla prestijini koruyan Regnum Carya Pro-Am, bu yıl 260 kişinin katılımıyla heyecanlı bir turnuvaya daha imza atmaya hazırlanıyor.

Avrupa’nın en büyük Pro- Am golf turnuvası olma özelliğiyle bu yıl 7.si düzenlenecek olan Regnum Carya Pro-Am Golf Turnuva’sı 21-28 Şubat tarihlerinde Regnum Carya’da gerçekleşecek. Avrupa’nın en özel golf destinasyonlarından biri olan Belek’te, Regnum Carya farkıyla düzenlenecek turnuvaya 260 kişilik rekor katılım bekleniyor. Aynı zamanda Avrupa’nın para ödülü en yüksek Pro- Am Golf Turnuvası unvanına da sahip olan Regnum Carya Pro-Am, turnuva sonunda kazanan tüm sporcuları ödüllendirecek.  

Avrupa’nın ilk ve tek tamamen aydınlatılmış golf sahası Carya Golf Club ve Türkiye’ nin ilk golf kulübü National Golf Club’ da gerçekleşecek turnuvaya ünlü golfçülerin yanı sıra dünyanın birçok bölgesinden 260 golf tutkunu eşlik edecek. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com