Ana Sayfa Yaşam 8 Mart 2021 226 Görüntüleme

Hilton Istanbul Maslak'tan Kadınlar Günü için anlamlı hediye

Hilton Istanbul Maslak, bu yıl Dünya Kadınlar Günü kapsamında, tüm kadın çalışanlarına özel olarak hazırladığı hediyeleri ile örnek bir davranışa imza atıyor. Puduhepa ve Kız Kardeşleri Projesi’ne destek olan otel, tüm kadın çalışanlarına, yine kadınların el emeği ile hazırlanan ve içerisinde birbirinden eşsiz anlamlar barındıran bez bebekler armağan ediyor. Anadolu’da yaşamış güçlü kadınlarımızı temsil eden bu bebekler, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlarken, bir yandan da sahiplerine ilham ve kendine güven duygusu aşılıyor.

 

Her yaşta kadının bebeklere ilgi duyduğunu biliyoruz; fakat bu bebeklerin başka bir anlamı daha var. Bu bebekler Nasa’da çalışan ilk Türk bilim kadını Dilhan Ege, hayatı boyunca kız çocuklarının eğitimi için çalışmış tiyatrocu Gülriz Sururi ve Anadolu’nun süper kadın kahramanı, tarihteki ilk barış anlaşmasında mührü bulunan barış kraliçesi Puduhepa’nın bebekleri.  

 

Kıyafetleri Arzu Kaprol tarafından dizayn edilen bu bebekler, ayrıca ilham dolu çantaları ile birlikte sunuluyor. Bu bebekleri biçen, diken, dolduran, işleyenler, bu proje ile evlerinde istihdam olanağı elde etmiş, Anadolu’da yaşayan kadınlarımız. Projenin sahibi ise, sevgili Renan Tan Tavukçuoğlu.

 

Bir kadının hayatına dokunma fırsatı

Pandemi nedeniyle içinde bulunduğumuz hassas dönemde, cesurca çalışan ekibine bu anlamlı ve seçkin hediye ile teşekkür ederek onlara güçlerini, özgürlüklerini ve bir başka kadının hayatına dokunma fırsatı veren Hilton Istanbul Maslak, TOÇEV aracılığı ile kız çocuklarının eğitimine de katkı sağlıyor. 

 

Özel günlerde gösterdiği hassasiyet ile pek çok kez beğeni toplayan Hilton Istanbul Maslak,  alışık olunan Hilton misafirperverliği ile yeni normalleşme sürecinde de misafirlerini hijyen önlemleri ile ağırlamaya devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com