Ana Sayfa Kültür & Sanat 11 Mart 2021 280 Görüntüleme

Pena yayınları minik okurlarını “Sobe”lemeye davet ediyor

Pena Yayınları’nın en sevilen ve çok satan çocuk kitapları serisi olan “Sobe”nin yeni kitapları “Sobe! Tekboynuz” ve “Sobe! Minik Hayvanlar” raflarda yerini aldı.

 

Çocuk kategorisindeki renkli ve eğlenceli kitaplarla ebeveynlerin ilk tercihleri arasında yer alan Pena Yayınları, Sobe serisinin iki yeni kitabını minik okurlarıyla buluşturdu. Okul öncesinde çocukları kitapların renkli dünyasıyla tanıştırmak için yayımlanan serinin iki yeni kitabı Sobe! Tekboynuz ve Sobe! Minik Hayvanlar, miniklerin hayal gücünü ve hafızasını geliştirirken ailelerin de çocuklarıyla iletişimini güçlendirmesine yardımcı oluyor.

Sobe serisinin yeni kitapları Sobe! Tekboynuz ve Sobe! Minik Hayvanlar, her sayfasındaki 3 boyutlu sürprizlerle çocukları soru sormaya, yeni şeyler keşfetmeye davet ediyor. Çocukların gelişimine katkı sağlayan içeriği ile beğeniyle okunan Sobe serisi; çocukların dil ve sözcük gelişimini etkileme, hayal güçlerini zenginleştirme, hafıza becerilerini geliştirme, erken düşünme becerilerini artırma ve etraflarını tanımalarına yardımcı oluyor.

Sobe serisinin yeni kitapları Sobe! Tekboynuz ve Sobe! Minik Hayvanlar’a penayayinlari.com ve kitap satan her yerden ulaşılabilir.

 

Kitaplar Hakkında

 

Tekboynuz

Sihirli tekboynuzları saklandıkları yerlerde bulup sobelemeye hazır mısınız? 

Dikkat edin birden önünüze atlayabilirler. 

Miniklerin hayal gücünü ve hafızasını geliştiren bu eğlenceli kitap sayesinde çocuklarınızla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

 

 

Minik Hayvanlar

Minik hayvanları saklandıkları yerlerde bulup sobelemeye hazır mısınız? 

Dikkat edin birden önünüze atlayabilirler. 

Miniklerin hayal gücünü ve hafızasını geliştiren bu eğlenceli kitap sayesinde çocuklarınızla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

 

Pena Yayınları Hakkında

Pena Yayınları, hem gündemdeki en büyük yazarların kitaplarını Türkçe olarak yayımlayarak bir okuma ziyafeti sunmayı ve okuru geliştirmeyi hem de dünyanın en iyi yazar ve çizerlerinin çalışmalarını çocuklarla paylaşarak, onların hayal gücünü beslemeyi hedeflemektedir. Türk dilinin ulaştığı bütün coğrafyalarda, farklı kültürlerden yazar ve çizerlerin kendilerini ifade edebildiği renkli ve güvenli bir ortam yaratmak için çabalıyoruz. Çalışanlarımızın girişimciliği ve yaratıcılığı en önemli parçamız olurken yayınevimizin sürekli yeni teknolojilere ayak uydurması bizi okurlarımıza daha da yakınlaştırmaktadır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com