Ana Sayfa Kültür & Sanat 3 Nisan 2021 297 Görüntüleme

3’TE 3 yarın akşam 23:45’de TRT1’de

Türkiye’nin bilgi yarışması “3’TE 3” yeni sezonda daha heyecanlı ve daha iddialı!

Her hafta merakla beklenen Türkiye’nin bilgi yarışması “3’TE 3” yeni sezonda yenilenen dekoru ve yeni kurallarıyla her Pazar 23.45’te TRT 1’de izleyicilerle buluşuyor.

Yapımcılığınıı Rajans’ın üstlendiği, başarılı sunucu Pelin Çift’in sunduğu bilgi yarışması “3’TE 3”te, Prof.Dr. Tufan Gündüz yorumları ve yarışmacılara yaptığı yardımlarla programa renk katmaya devam ediyor. Oyuncuların tarihi şahsiyetleri canlandırdığı “Tarih Sahnesi” sorularıyla dikkatleri çeken yerli ve özgün bilgi yarışması “3’TE 3” yeni kurallarıyla daha heyecanlı ve daha iddialı.

 

BÜYÜK ÖDÜL 500 BİN LİRA NASIL KAZANILIR?

Büyük ödülün 500.000 lira olduğu yarışmada yarışmacıların kazanmak için yapmaları gereken tek şey ise önceki sezonlarda olduğu gibi; üst üste üç soruyu doğru cevaplayarak 3’te 3 yapmak…

Yeni kuralların her anına heyecan kattığı yarışmada, yarışmacılara her 3’te 3 ten sonra “Tamam mı, Devam mı?” sorusu soruluyor. “Tamam” diyen yarışmacı doğru cevapladığı son sorunun ödül miktarını alarak yarışmadan ayrılabiliyor. “Devam” diyen yarışmacı ise daha yüksek bir ödül miktarına ulaşmak için yarışmaya devam edebiliyor. Ayrıca yarışmacı yarışmanın herhangi bir anında önünde bulunan kırmızı butona basarak yarışmayı kendisi için sonlandırabiliyor. Yarışmacı böylelikle 3’te 3 yaparak ulaştığı son ödül rakamının yarısını kazanarak yarışmadan ayrılıyor.

 

Tarihten sinemaya, coğrafyadan edebiyata, spordan fen bilimlerine kadar tüm alanlardan soruların yer aldığı “3’te 3 Bilgi Yarışması”, bilgiye ve öğrenmeye meraklı izleyicilerle her Pazar 23.45’te TRT 1 ekranlarında buluşuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com