Ana Sayfa Kültür & Sanat 6 Nisan 2021 297 Görüntüleme

İrfan Önürmen ile kolaj tekniği üzerine bir atölye

İstanbul Modern, Borsa İstanbul’un sponsorluğunda gerçekleştirilen Sizin Perşembeniz Sanatçı Atölyeleri’nde katılımcıları sanat dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Sanatseverler 15 Nisan’da İrfan Önürmen ile çevrimiçi bir araya gelerek günlük hayattan esinlendikleri bir olayı veya imgeyi kolaj tekniğiyle sanat çalışmasına dönüştürecek

“Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri’nin nisan ayı konuğu İrfan Önürmen olacak. Önürmen’in tuval, gazete, tül ve kâğıt malzemeleriyle gerçekleşen üretim pratiğinden yola çıkan atölye, katılımcıları sanatçının uygulama adımlarını takip ederek günlük hayattan esinlendikleri bir olayı veya imgeyi kolaj tekniğiyle çalışmaya ve dönüştürmeye davet ediyor. Katılımcılar kendilerine özgü kompozisyonlar yaratıyor ve sonuçları sanatçı ile beraber analiz ediyor.   

Sanatçının dünyasına yolculuk

Kısa söyleşiler ve sanat uygulamalarından oluşan atölye programları sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla paylaşmalarını sağlıyor. Sanatçıların dünyasında bir yolculuğa çıkaran “Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri’ne herkes ücretsiz olarak kayıt yaptırabiliyor. 

Katılımcılar, rezervasyonun ardından gönderilen ön bilgilendirme formuyla listelenmiş malzemeleri etkinlik gününde hazırlayıp, yine aynı formda iletilen adresten çevrimiçi uygulamaya girerek, programa dâhil oluyor. 

 Tarih: 15 Nisan 2021

Saat: 16.00-17.00

Çevrimiçi canlı konferans yoluyla gerçekleştirilen programa katılım 25 kişiyle sınırlı. 

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com