Ana Sayfa Kültür & Sanat 10 Nisan 2021 316 Görüntüleme

Kahraman polislerimiz bu Pazar 3’te 3’te yarışacak!

3’te 3 Polis Haftası özel bölümüyle Pazar akşamı 23.45’te TRT1’de… Usta oyuncuların tarihi şahsiyetleri canlandırdığı “Tarih Sahnesi” bölümünde ise Şehit Polis Fethi Sekin izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Türkiye’nin bilgi yarışması “3’te 3”, 11 Nisan Pazar akşamı bu kez kahraman polislerimizi ağırlıyor. Özel bölümüyle dikkat çeken yarışmada yarışacak olan polislerimizin ne kadar ödül alacakları ise merak konusu. Tarih Sahnesi’nde ise bölüme özel isimler olacak.

Başarılı sunucu Pelin Çift’in sunduğu bilgi yarışması “3’te 3” te, Prof.Dr. Tufan Gündüz yorumları ve jokerleriyle programa renk katmaya devam ediyor. Oyuncuların tarihi şahsiyetleri canlandırdığı “Tarih Sahnesi” bölümüyle dikkatleri çeken yerli ve özgün bilgi yarışması “3’te 3” her Pazar akşamı Teşkilat dizisinden hemen sonra ekranlara geliyor.

Tarihten sinemaya, coğrafyadan edebiyata, spordan fen bilimlerine tüm alanlardan soruların yer aldığı “3’te 3”, güvenliğimiz için özveriyle çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yılında, emniyet mensuplarımızın yarışma koltuğunda oturacağı Polis Haftası özel bölümüyle Pazar akşamı 23.45’te TRT1’de!

 

 

3’te 3’te nasıl 500 bin lira kazanılır?

Büyük ödülün 500.000 lira olduğu yarışmada yarışmacıların kazanmak için yapmaları gereken tek şey art arda üç soruyu doğru cevaplayarak 3’te 3 yapmak…

Yeni kuralların her anına heyecan kattığı yarışmada, yarışmacılara doğru cevapladıkları her üç soru sonunda “Tamam mı, Devam mı?” sorusu soruluyor. “Tamam” diyen yarışmacı doğru cevapladığı son sorunun ödül miktarını alarak yarışmadan ayrılabiliyor. “Devam” diyen yarışmacı ise daha yüksek bir ödül miktarına ulaşmak için yarışmaya devam edebiliyor. Ayrıca yarışmacı, yarışmanın herhangi bir anında önünde bulunan kırmızı butona basarak yarışmayı kendisi için sonlandırabiliyor. Yarışmacı böylelikle 3’te 3 yaparak ulaştığı son ödül rakamının yarısını kazanarak yarışmadan ayrılıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com