Ana Sayfa Kültür & Sanat 12 Nisan 2021 339 Görüntüleme

Bear Grylls ile Yabanda Yeni Sezonuyla National Geographic Ekranlarında

Hayatta kalma uzmanı Bear Grylls, açık hava macera serisinin yeni sezonunda Hollywood'un en sevilen ünlüleri ile vahşi yaşama geri dönüyor. Heyecan verici yeni bölümleriyle “Bear Grylls ile Yabanda” 18 Nisan’dan itibaren her pazar akşamı saat 21.00’de National Geographic ekranlarında.

 

 

Bear Grylls’in birbirinden ünlü isimleri vahşi doğada ve zorlu şartlar altında ağırladığı programı “Bear Grylls ile Yabanda” yeni sezonunda da oldukça iddialı bölümlerle ekranlara geri dönüyor. Yeni sezonda “Captain America” ve “Avengers”ın ünlü oyuncusu Anthony Mackie, “The Lion King” ve “Toy Story” filmlerinde yer alan ve aynı zamanda National Geographic’in sevilen programlarından “Zihin Oyunları” programının sunuculuğunu üstlenen Keegan-Michael Key ve daha birçok ünlü ismin vahşi doğadaki nefes kesen hayatta kalma mücadelelesi National Geographic ekranlarına geliyor.

 

Heyecan verici yeni bölümleriyle “Bear Grylls ile Yabanda” 18 Nisan’dan itibaren her pazar akşamı saat 21.00’de National Geographic ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

 

Bilimin, keşfin ve hikaye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu, TV+ ve Vodafone TV platformlarından izleyebilirsiniz.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com