Ana Sayfa Yaşam 22 Nisan 2021 234 Görüntüleme

Getir’den sipariş edilen Maylo ürünleri çocuklar için tablet bilgisayarlara dönüşüyor!

Hayata geçirdiği projelerle bugüne kadar 20 binden fazla çocuğun eğitimine katkıda bulunan Maylo, şimdi de Getir iş birliği ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Yeni Dünya Kampanyası’na 250 adet tablet bağışlıyor. 

 

Maylo & Getir iş birliği ile başlayacak projeyle pandemiye bağlı olarak hayata geçen uzaktan eğitim sürecinde, ihtiyaç sahibi çocuklara tablet temin edilerek eğitimlerinin daha sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi hedefleniyor. 21 Nisan-3 Mayıs 2021 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında tüm Getir kullanıcıları, indirimli fiyatlarla satışa sunulan Maylo ürünlerini tercih ederek TEGV Yeni Dünya Kampanyası’na yapılacak olan tablet bağışına katkıda bulunabilecek.

 

Ülkemizde temizlik kâğıdı sektöründe ilk sosyal sorumluluk projesini 2010 yılında hayata geçiren Lila Group markalarından Maylo, 11 yıldır ambalajlarında TEGV logosuna yer vererek satışlarından elde edilen gelirin bir kısmını TEGV’e aktarıyor. Bugüne kadar 20 binden fazla çocuğun eğitimine katkıda bulunulan Maylo, her geçen gün farklı proje ve iş birlikleriyle çocukların eğitimine katkıda bulunmaya devam ediyor. 

 

Kampanya kapsamında Getir’de indirimli fiyatlarla satışa sunulan ürünler arasında Maylo 16’lı tuvalet kâğıdı, Maylo 6’lı tuvalet kâğıdı, Maylo Dev Kâğıt Havlu ve Maylo Puf Mendil yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com