Ana Sayfa Kültür & Sanat 7 Mayıs 2021 309 Görüntüleme

Gülinler ile ‘Bir Masada Oturduk’ta haftanın konuğu Melek Mosso

Büyük Ev Ablukada’nın sevilen solisti Gülinler’in sunduğu Zorlu PSM’nin yeni dijital serisi “Bir Masada Oturduk” bu hafta farklı tarzı ve vokaliyle son dönemde müzik dünyasının en popüler kadın yorumcuları arasında anılan Melek Mosso’yu ağırlıyor. 

 

Her Cuma izleyicilerle buluşan “Bir Masada Oturduk” yeni bölümüyle 7 Mayıs akşamı saat 20.00’de Zorlu PSM Youtube kanalında yayında.

 

Dijital dünyada farklı formatlardaki içeriklerini seyirciyle buluşturmayı sürdüren Zorlu PSM, şu sıralar ilk solo albümü için hazırlıklarını sürdüren Gülinler’in sunduğu “Bir Masada Oturduk” programını Zorlu PSM YouTube kanalında izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

 

Gülinler’in kendi kreatif alanını bir sahneye dönüştürdüğü programın yeni bölümünde, kendi tarzıyla yeniden yorumladığı cover şarkılarla adını duyuran Melek Mosso konuk oluyor. Özgün şarkılar ve albümlerle son dönemde müzik dünyasının en popüler kadın yorumcuları arasında adı anılan Melek Mosso, en son 'bir ayrılık hikayesini anlattım' dediği 'Sonrası Kalır' adlı 3 şarkılık EP’sini sevenleriyle buluşturdu. 

 

Çekimleri Zorlu PSM’nin sevilen caz kulübü touché’de fiziki mesafe önlemleri ile gerçekleştirilen ve Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu “Bir Masada Oturduk” yeni bölümü ile 7 Mayıs’ta Zorlu PSM Youtube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com