Ana Sayfa Yaşam 7 Mayıs 2021 277 Görüntüleme

Şimdiye kadar üretilmiş en hızlı imagePROGRAF yazıcı TZ-30000 piyasaya çıkıyor!

imagePROGRAF TZ-30000, CAD/GIS çizimleri, haritalar, görselleştirmeler ve posterler dahil yüksek kaliteli uygulamalar üretme ölçeği ve mükemmel medya kullanımıyla öne çıkıyor. Ayrıca imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36, tek bir cihazda yazıcı ile hassas bir tarayıcıyı entegre ediyor.  Bu özellikleriyle mimarlık, mühendislik, inşaat ve imalat sektörlerinde çalışan şirketlerin iş akışını kolaylaştırıyor.

 Maksimum çıkış, minimum çalışmama süresi 

imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36, dakikada dört A1 CAD sayfası baskı hızıyla, imagePROGRAF serisinin en hızlısı olarak öne çıkıyor. Ayrıca 700 ml yüksek kapasiteli mürekkep tankları ve çift rulo beslemeyle çıktıyı en üst düzeye çıkarıyor ve kesinti süresini en aza indiriyor. Cihazda bulunan Direct Print Plus iş akışı yönetim yazılımı ve 100 adede kadar A0 sayfa tutabilen yüksek kapasiteli istifleyici, ayda 300 ila 500 metrekare arasındaki üretim baskı hacimlerinin rahat bir şekilde işlenmesine olanak tanıyor.

 

Maksimum üretkenlik için tasarlanan bu yazıcı serisi, “hot swap” medya ruloları ve mürekkepleriyle kullanıma sunuluyor. Böylelikle bu sistem kendi kategorisinde, kullanıcıların baskı sırasında medya ve mürekkep yenilemelerini sağlayan ilk sistem olma özelliği taşıyor. Akıllı rulo seti, medya yüklemesinde tahminlere dayalı çalışmayı ortadan kaldırıyor, kullanıcıya sadece ruloyu besleyiciye yerleştirmek kalıyor. Yazıcı yüksek baskı hızı sayesinde yazdır tuşuna basıldığı andan itibaren, ilk A1 CAD baskısı 19 saniye içinde hazır oluyor. 

 

CPP yazıcı sürücüsü ve CPP Publisher Select iş gönderme araçları, baskıdan önce medya genişliğini ve kalan medya miktarını izleyerek baskı hatasını azaltıyor ve baskı verimliliğini arttırıyor.

 

Olağanüstü Canon baskı kalitesi 

 

imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36, Canon’un üstün LUCIA TD mürekkep teknolojisini kullanıyor ve CAD çizimlerinden harita ve posterlere kadar çok çeşitli kaplamalı ve kaplamasız medyalarda yüksek kaliteli çıktı sağlıyor. İnce siyah çizgiler ve metin, kaplamasız medyalarda bile net ve minimum lekelenme ile üretilebiliyor. Ayrıca, mürekkeplerin hava koşullarına karşı dayanıklılığı sayesinde, pahalı olmayan ve düz inkjet kağıt kullanıldığında bile canlı renklerin solması engelleniyor.

Geliştirilmiş tasarım ve güvenlik

 

Daha az yer kaplayan ergonomik konsol tasarımı sayesinde mürekkep tankı ve medya rulosu değişiklikleri gibi işlemler imagePROGRAF TZ-30000’in ön tarafında gerçekleştirilirken, tamamlanan baskılar cihazın üstünden kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde alınabiliyor.

 

MFP Z36 modeli, yüksek kaliteli çok işlevli tarayıcının çift LED ışık kaynağı sistemiyle entegrasyonu sayesinde daha da fazla işlevi daha küçük bir alana sığdırarak kullanıma sunuyor. MFP modeli kurulumu kolaylığı ile özellikle küçük ofis alanları için uygunluğu ile öne çıkıyor.  Ürün, kullanımı kolay ön izleme işlevlerine ve kapsamlı görüntü düzenleme özelliklerine sahip olan büyük ve serbest pozisyonlanabilen bir dokunmatik ekranla birlikte geliyor.   

 

Tamamlanan her baskı işleminin ardından tüm dosya verileri sabit diskten silinebiliyor ve yetkisiz erişimi önlemek için tercihe bağlı PIN kodu ve ara yüz güvenliği kullanılabiliyor. Böylelikle üst düzeyde güvenlik sağlanıyor.

 

Yeni imagePROGRAF TZ-30000 serisinin üretkenlik ve verimlilik artışı sağladığına dikkat çeken Canon Europe LFP EMEA Müdürü Junichi Wachi şöyle konuştu: “Yeni imagePROGRAF TZ-30000 serisi tam özellikli üretim yazıcısı, üretkenliği ve verimliliği dengeler, geniş formatlı baskı ve sonlandırma sürelerini kısaltır ve müşterilerin en sıkışık teslim tarihlerine uygun şekilde teslimat yapmasına yardımcı olur. imagePROGRAF ailesine eklenen bu en son ürünün müşteriler için çıtayı yükselttiğinden, kolay ve sorunsuz geniş formatlı üretim baskısına ihtiyaç duyan her türlü işletmenin giderek artan taleplerini karşılayacağından eminim.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com