Ana Sayfa Yaşam 8 Mayıs 2021 271 Görüntüleme

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Demir’den Kadir Gecesi Mesajı

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Demir mesajında: “Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm şehrimizi, ülkemizi, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura aracı olmasını diliyorum.

 

Hiç şüphesiz, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Aziz hemşehrilerimizin, bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyzinden manen en iyi biçimde faydalanacağına inanıyorum.

 Dua ve tövbe kapılarının sonuna kadar açıldığı bu müstesna gecede, gönül coğrafyamızın yaşadığı bu sancılı dönemleri en iyi biçimde bertaraf etmek için tek yürek olup bizlere lütfedilen dua ve niyaz bereketinden olabildiğince yararlanmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta siz değerli Edirneli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm milletimizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, Yüce Mevla'dan sağlık, barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com