Ana Sayfa Kültür & Sanat 11 Mayıs 2021 261 Görüntüleme

Deniz Tekin 12 Mayıs’ta PSM Online’da

Kendine ait şarkılarının yanı sıra yaptığı cover’lar sayesinde de alışagelmiş ritimleri kırarak farklı bir noktadan seslenmesiyle dinleyicinin kısa sürede beğenisini kazanan genç sanatçı Deniz Tekin, naif tınılı huzurlu sesi ile

12 Mayıs’ta PSM Online’da gerçekleştireceği ücretsiz konseri ile müzikseverlerin evine konuk olmaya hazırlanıyor.

 

Ücretsiz konserlerle tam kapanma dönemini renklendirerek sanatseverlere evlerinin konforunda özgün içerikleri ücretsiz olarak erişime açan Zorlu PSM’nin #PSMyleKal konserleri PSM Online platformunda devam ediyor. 

 

Kısa zamanda kendine ait şarkılarının yanı sıra yaptığı cover’larla da dikkat çeken genç sanatçı Deniz Tekin, kendine özgü naiflikte sesiyle büyük kitlelere ulaşmayı başardı. Youtube ve Soundcloud'da yayınladığı şarkılarla milyonlarca kişiye ulaşan genç sanatçı ilk stüdyo albümü “Kozakuluçka” ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yeni teklileri "Uyanmalıyım" ve "Güneşe Doğru" ile bize kendini tekrar hatırlatan, dupduru genç vokaliyle, güçlü sesi ve büyüleyici sahne performansı ile Deniz Tekin 12 Mayıs’ta #PSMyleKal konserleri kapsamında ücretsiz olarak PSM Online’da dinleyicilerin evine konuk olmaya hazırlanıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com