Ana Sayfa Yaşam 11 Mayıs 2021 291 Görüntüleme

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Doğru'dan açıklamalar

Yeniden Adayız; Bu Görev bize ayak bağı değil;Hayat Bağı oldu. Onurumuz,
Gururumuz, Övüncümüz, kıvancımız oldu. Bu kutsal Görevde benimle birlikte çalışmaya
söz veren; Her biri başkanlık yapabilecek yetenekte olan;, bu görevin bilinci ve
sorumluluğunu iyi bilen yol arkadaşlarımla, üyelerimizin arzu ve desteğinden güç alarak 26
MAYIS 2021 Çarşamba günü; FUAR İSMET İNÖNÜ SANAT MERKEZİNDE YAPILACAK OLAN ONYEDİNCİ OLAĞAN GENEL KURULUMUZDA; Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi Başkanlığının Yönetimine ekibimizle beraber aday olduğunuzu açıklıyorum. Camiamıza hayırlı olur inşallah.

 

Saygıdeğer üyelerimiz bildiğiniz üzere 26 Mayıs 2021 çarşamba günü FUAR 'da İsmet İnönü Sanat Merkezinde Genel Kurulumuz yapılacaktır. Seçim İlanımızı yaptığımız 21 Nisan 2021 den bu güne kadar mevcut yönetim hariç aday ya da adaylar çıkmamıştır.

· Hepinizin aday olma hakkı var. Ben ekip kurup aday olmak istiyorum, güzel projelerim var ama kuracağım ekipdışında üyelerimize projelerimi anlatmam gerek diyen kardeşlerimiz varsa hemen gelsin konuşalım lütfen. 10 MAYIS 2021 de dernekte olacağız, Genel Merkezimizden izin alarak üye iletişim bilgilerini bir protokol imzalatarak verebiliriz.
· Zaten whatsapp grubumuzda üyelerimizin 80 ‘i kayıtlı teknoloji çağındayız artık herkes herkese ulaşabiliyor.
· Mevcut Yönetimin AVANTAJLI olarak kardeşleriyle yarışmasını doğru bulmuyoruz. Bu adaletli davranışı bugün uyguluyor değiliz.
· 2018 de kıymetli bir kardeşim ile yarıştık adaylığını açıklayıp derneğimize geldiği andan Genel Kurul sonuçlanıncaya kadar geçen sürede yaklaşık bir buçuk ay boyunca hiç birbirimizi incitmedik. Genel kurul video kayıtları halen mevcuttur konuşması bittiğinde önümü ilikleyip tebrik ettim. Sonuçlar açıklandığında alınmasın üzülmesin diye en ufak bir taşkınlığa müsaade etmedik, aynı centilmenliği bizimle yarışan ekipde gösterdi,birbirimize sarılıp tebrik ettik.
· Sonrasında birçok genel kurul görmüş eski üyelerimiz den hep şunu duyduk “böyle düzenli, tertipli ve adaletli bir Genel Kurul görmedik dediler.” ÇÜNKÜ; Yarıştığımız kişiler kardeşlerimiz, bizler iki farklı ideolojisi olan parti değiliz kardeşiz.
· Mevzuatı kullanarak, Kişisel insiyatif kullanarak, Geçmişte yaşanmış kötü örnekleri göstererek (onlarda-şunlarda böyle yapmıştı diyerek), Kaynaksız mesnetsiz söz ve iftiralarla, Kayırma ile, Kişilerin kimliği vekişiliğine haksız saldırarak, Çarpıtarak eldeki gerçekleri tahrip ederek bir yerlere gelen yöneticilerden olmak istemediğimiz için ADİL davrandık.
· Zaten bu güne kadar hep gururla bahsettiğim 2 nci Başkanım Sn. Koray AKALIN, Sn. Şule URAL, Sn. Erdoğan ÇAYLAK ve Sn. Tezcan AKSOY olmak üzere adaletiyle merhametiyle uyum sağlayarak biraraya gelen kişileriz.
· ''Bir dirhem ilim, bir okka edebe muhtaçtır'' demiş (El RAZİ), yani İlim irfan sahibi olabilirsin ama edep olmadan,Allah korkusu olmadan insanlara faydan olamaz.
· SONUÇ OLARAK; Aday kardeşlerimiz olursa her türlü destek adaletli bir şekilde verilecektir.
· Bir başka konu Aday kardeşimizin listesiyle birlikte 17 Mayıs 2021 pazartesi günü derneğimize gelerek tutanağı ve pandemi ile ilgili protokolü imzalaması rica ediyoruz.
· Genel Kurul aday listelerinde geçen isimlerin, iki listede de olmasını engellemek, tedbir almak için daha evvel yarıştığımız kardeşlerimizle yaptığımız gibi listelerimizin karşılaştırılması uygun olacaktır, genel kurlumuzda gereksiz zaman kaybını, olası mağduriyeti önleyecektir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com