Ana Sayfa Yaşam 12 Mayıs 2021 294 Görüntüleme

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yüksel, Bayram Mesajı Paylaştı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel, Ramazan Bayramı öncesi yayınladığı mesajında tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

Bir ay boyunca Cenabı Allah’ın rızasını kazanmak için tutulan oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmanın, mutluluk verici olduğunu ifade eden Yüksel, “Mübarek Ramazan Bayramının milletimize bolluk, bereket ve sağlık, İslam âlemi ve Yüce Türk Milleti’ne barış, huzur ve kardeşlik getirmesini, dilerim.

Terörün, geçim darlığının, ekonomik sıkıntıların ve Doğu Türkistan'da yasayan kardeslerimize uygulanan işkence ve asimilasyonların bittiği, İslamın ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'ya ve Filistinli kardeşlerimize yapılan saldırıların son bulduğu günlerin özlemini çekmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Türk Milleti’nin ve İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Bayramını yürekten kutluyorum.

Tüm dünyayı ve insanlığı tehdit eden Covid19 salgının tez zamanda bitmesi ve sağlık içinde yüz yüze görüşebileceğimiz bayramları Cenab ı Allah’tan diliyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com