Ana Sayfa Magazin 18 Mayıs 2021 294 Görüntüleme

Ünlü oyuncunun evliliğinde şok gelişme!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay Magazin Masası’ndaki bugünkü yazısında, Meltem Miraloğlu’nun ABD’li kocasına vasiyet karşılığı döndüğünü ve Miraloğlu’na kalacak dudak uçuklatan mirası yazdı.

“Hayat Devam Ediyor” dizisindeki çocuk gelin rolü ile ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu’nun, 2019 yılında Amerika’da kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile gizlice evlendiğini duyuran ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 2 yıl sonra geçtiğimiz aylarda Miraloğlu’nun eşi Patrick tarafından evden kovulduğunu ve yollarda perişan halde görüldüğünü iddia etmişti. Akay, evden kovulan Miraloğlu’nun 62 yaşındaki kendi psikoloğu John’la aşk yaşamaya başladığını ve 82 yaşındaki eşinin de yakın arkadaşı olan psikolog John’un, Miraloğlu’nu bir ailenin yanına çocuk bakıcısı olarak yerleştirdiğini de iddia etmişti. Onur Akay, Magazin Masası’ndaki bugünkü yazısında ise Meltem Miraloğlu’nun 82 yaşındaki ABD’li kocasına araba ve vasiyet karşılığında tekrar geri döndüğünü ve Miraloğlu’na kalacak dudak uçuklatan mirası açıkladı.

PATRİCK GRADY TÜM MAL VARLIĞINI MELTEM MİRALOĞLU’NA BIRAKTI!

Meltem Miraloğlu 2 yıl önce Onur Akay’a verdiği röportajda, önce kendisini evlat edinen ve daha sonra kendisiyle evlenmek isteyen 82 yaşındaki kocası Patrick için, “Ben ona olta attım. Dedim ki eğer dedim bak evlilik olarak da istiyorsun evetim dedim, kızın olarak almak istiyorsan ona da evetim dedim. Çünkü Pat bana böyle evlilikle alakalı bir şeylerden bahsediyor. Oysa baba falan diyordum adama. Şimdi öyle görünce ben bir anda şok oldum. Bu adam belli ki dedim hani ne şey olarak alacak ne de şey olarak alacak. Sen dedim evlenmek istiyorsan, bana âşıksan lütfen bunu söyle. Evet dedi. Sonra itiraf etti. Bir baktım aha dedim Meltem sen olta atarsın al sana olta. Kabul ettim gittik evlendik yani.” ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca röportajda 82 yaşındaki kocasına Green Card için olta attığını kendi ağzı ile açıklayan Miraloğlu ile ilgili, şimdi ise önce baba dediği eşine vasiyet yazdırdığı konuşuluyor.

İŞTE MİRALOĞLU’NA VASİYETLE BIRAKILAN MAL VARLIĞI

Onur Akay yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Karı koca arasındaki geçimsizlik tam bu noktada başlıyordu. Patrick, bir türlü Green Card için başvuru yapmayınca, Meltem de evde sürekli kavga çıkarıyordu. Ayrıca Meltem sürekli Hollywood’a gitmek istediğini söylüyor ve Amerika’da star olacağım.” diyordu. Tabii bu istekler Patrick’i çileden çıkarıyordu. En sonunda Patrick çok sinirlenince, boşanmak istemişti ve eyalette boşandıkları bile konuşulmuştu ki Patrick’in yine son anda vazgeçtiğini ve boşandım diyerek etrafına yalan söylediğini öğrendik. Patrick, geçen bu iki yılda çok defa Meltem Miraloğlu’nu evden kovdu ve Meltem bir sırt çantası ile yollarda perişan halde görüldü. Meltem ne yapsa yeniden onu eve kabul eden Patrick, Meltem’in tekrar eve dönmesi için ona bu sefer kırmızı renkte son model bir araba aldı. Sadece araba ile dönmeyen Meltem, 82 yaşındaki ABD’li kocasına vasiyet yazdırdı. Patrick, öldükten sonra tüm mal varlığını Meltem Miraloğlu’na bıraktı. Kimin önce öleceğini Allah bilir ama Patric’in ölümünden sonra Meltem Miraloğlu’na oturdukları lüks villa, değeri çok yüksek olan iki ayrı ev, yine değeri çok yüksek olan iki ayrı spor araba, otobüs büyüklüğünde bir lüks karavan, lüks bir yat, bankada yüklü miktarda para kalacak. Ayrıca Patrick çiftçi bir aileden geldiği için, Meltem’e kalacaklar listesinde sayısı net olarak bilinmeyen ama değeri çok yüksek olduğu söylenen arsalar da var.

Patrick, üç ay hastanede yatarken kendisi ile hiç ilgilenemeyen öz oğluna ise hiçbir şey bırakmamış. Vasiyet’ten dolayı öz oğlunun mirastan yararlanması çok zormuş ve mahkemeye Meltem Miraloğlu’nun para avcısı bir kadın olduğunu ispatlaması gerekiyormuş. Patrick’in öz oğlu ise bu yazımda anlattığım ve YouTube’da da yayınladığım Meltem Miraloğlu’nun bana verdiği o röportajı, İngilizceye çevirip mahkemeye sunacağını söylüyormuş. Vasiyet yazdıran Meltem, önceki gün ise bu sefer Hollywood için Patrick’le kavga etmiş. Patrick’in en yakın arkadaşından öğrendiğim bilgi ise şöyle: Patrick Meltem’e, “Karavanla seni Hollywood’a götüreceğim ve orada bırakacağım. Artist olana kadar orada karavanda yaşa.” demiş. Amerika’da kalmak için her şansı deneyen Meltemwood, Hollywood’da star olmak için bu şansı da deneyecektir.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com