Ana Sayfa Magazin 26 Mayıs 2021 288 Görüntüleme

Murat Boz’un tercihi kampta da değişmedi sağlık ve lezzet için “Yemek Hazır” dedi

Yayla; katkısız, koruyucusuz, ev yemeği tadında Yemek Hazır ürünlerini Murat Boz’un yer aldığı eğlenceli reklam filmleriyle tanıtmaya devam ediyor. Reklam serisinin üçüncü filmi bu kez bir kampta geçiyor. Film, yollarını kaybeden üç öğrencinin eşsiz bir doğal ortamda kamp yapan Murat Boz ile karşılaşması ile başlıyor.  Bu karşılaşma öğrencilere “Yemek Hazır” serisi ile kamp ortamında da pratik ve sağlıklı beslenmenin mümkün olduğunu öğretirken, film yüzleri gülümsetecek sürpriz bir sonla noktalanıyor.   

 

Yayla Agro’nun hem lezzetten hem de zamandan ödün vermek istemeyenler için geliştirdiği ev yemeklerinden oluşan ve sadece iki dakikada hazırlanabilen Yemek Hazır ürünlerinin tanıtıldığı reklam serisinin üçüncü filmi yayınlandı. Serinin diğer filmlerinde olduğu gibi bu reklam filminde de Murat Boz yer alıyor. Lezzetli ve sağlıklı olduğu kadar pratikliğiyle de herkesin kalbini çalan Yayla Yemek Hazır ürünleri; evde, ofiste, parkta, kampta, kısacası her yerde kolaylıkla tüketilebiliyor. 

 

Being Çözüm imzası taşıyan esprili reklam filminin yapımcılığını Organic Films üstlenirken yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü oturuyor. 

 

Yayla, Yayla Yemek Hazır ile zamansızlıktan yakınan çalışan kadın ve erkekler, tek başına yaşayanlar, öğrenciler, okuldan eve geldiğinde karnı acıkanlar ya da yemek yaparken pratik ürünlerle hem zamandan kazanmak hem de sofralarını zenginleştirmek isteyen herkese “Yemek Hazır” diyerek sağlıklı, lezzetli ve pratik öğünler öneriyor.

 

Makarna çeşitlerinden çorba çeşitlerine, etli kuru fasulyeden pilava, barbunyadan hoşafa ev yemeği tadında onlarca lezzeti barındıran Yayla Yemek Hazır serisi; katkısız, koruyucusuz lezzeti ve pratikliğiyle herkese hitap ediyor. BPA’sız özel ambalajlarda sunulan ürünlere, zincir marketlerin yanı sıra online alışveriş platformları ve yaylabakliyat.com sitesinden de ulaşılabilir.  

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com