Ana Sayfa Magazin 28 Mayıs 2021 293 Görüntüleme

Lil Zey’in beklenen ilk albümü “Kara Tiyatro” çıktı!

Başarılı sanatçı Lil Zey’in merakla beklenen albümü “Kara Tiyatro” dijital platformlardaki yerini aldı. Universal Music Türkiye etiketiyle yayımlanan albüm, içinde başarılı rapçi Khontkar ve yeni jenerasyonun en yetenekli isimlerinden GOKO! ile yapmış olduğu düetlerin de olduğu 10 harika şarkıdan oluşuyor.

 

Albüm kısa süre sonra plak formatında da dinleyiciyle buluşacak.

 

“Kara Tiyatro”nun şarkı listesi aşağıdaki şekilde:

1. Avaz Avaz 

2. 1 gr eksik

3. Piç Ettim

4. Baltalı Hano

5. Kara Tiyatro

6. Peygamber Sabrı feat. GOKO!

7. Vuslat

8. Olamam İflah feat. Khontkar

9. Zor

10. Zor II

 

Lil Zey Hakkında

 

DJ ve hip hop/trap sanatçısı Lil Zey, Amerika Boston’daki Berklee College of Music’te şarkı yazarlığı ve müzik yönetimi eğitimi aldıktan sonra, RedZone Entertainment şirketinde stajyer A&R olarak Grammy ödüllü yapımcılar Tricky Stewart ve Terius “The Dream” Nash’le birlikte çalışmak için Georgia Atlanta’ya taşındı. 

 

Atlanta’dayken; A&R’lık süreçlerini endüstrinin en iyilerinden öğrenen Lil Zey, aynı zamanda DJ’lik kariyerine de orada başladı. Universal Müzik Türkiye etiketiyle yayımladığı şarkıların kazandığı büyük başarının ardından, ünlü rap sanatçısı Luciano ile birlikte yayımladığı düet “Elmas” da Türkiye ve Almanya listelerine üst sıradan giriş yaptı ve ilk gününde bir milyondan fazla dinlendi. 

 

Aylık dinleyici sayısı 2 milyonun üzerine çıkan Lil Zey, bu çıkışıyla global sahnedeki yer alan bir sanatçı oldu ve bunu perçinlemek için art arda yayımlayacağı uluslararası düetlerinin hazırlıklarına devam ediyor. 17. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri’nde En İyi Çıkış ödülünü kazanan Lil Zey, bu yıl En İyi Şarkı, En İyi Düet Şarkı ve En İyi Rap & Hip Hop Sanatçısı dalındaki adaylıklarıyla dikkat çekiyor.

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com