Ana Sayfa Yaşam 29 Mayıs 2021 295 Görüntüleme

Merkez sağın ak saçlıları AKP ve MHP’den desteğini çekti

Merkez sağın önde gelen isimleri İstanbul'da bir araya gelerek AK Parti VE MHP'den desteklerini çektiklerini açıkladı. Önemli isimlerin yeni durağı ise Onur Hareketi oldu.

Aralarında Ahmet Yıldız, Asım Ceylan, Süleyman Çekme ve Ayhan Üstün gibi yüze yakın Merkez sağın önemli ismi, İstanbul  Dördüncü Levent’te bir araya gelerek, siyasetin geldiği son noktayı değerlendirdi.

Ülkenin gidişatından endişe duyan Ak Saçlılar adına açıklama yapan Ahmet Yıldız şunları söyledi:

"ÜLKENİN DURUMU HİÇ İÇ AÇICI DEĞİL"

"Ülkenin içinde bulunduğu durum hiç iç açıcı değil. Cumhur İttifakı ülkeye ve ülkemizin değerlerine zarar verir konuma geldi. Defalarca kendilerini uyardık. Uyarılarımız dikkate alınmadı. Biz ülkenin bu durumuna seyirci kalamayız. Bu ülkeyi ne Cumhur İttifakı'na ne de CHP ve HDP’nin içinde bulunduğu Millet İttifakı'na bırakamayız, bu bir yıkım olur."

"YAŞAR AYDIN MİLLETİN UMUDU OLMAYI BAŞARDI"

Onur İttifakı'nı ve İttifak lideri Yaşar Aydın’ı uzun yıllardan beri tanıdıklarını ve takip ettiklerini ifade eden Ahmet Yıldız, "Sayın Yaşar Aydın, söylemleriyle, duruşuyla, fikirleriyle ve bu milletin evlatlarının duygularını en iyi anlayan kişi olarak son 5 yılda çok yol katetti. Yaşar Aydın kardeşimiz bu milletin umudu olmayı başardı. Bize düşen görev onu desteklemektedir. Biz de onu destekleme kararı aldık" şeklinde konuştu.

"MERKEZ SAĞIN LİDERİ ARTIK YAŞAR AYDIN'DIR"

30'a yakın ilde toplantılar düzenleyeceklerini açıklayan Ahmet Yıldız son olarak, "Maddi ve manevi elimizden ne gelirse hiç çekinmeden destek olacağız. Merkez sağın lideri, milletin umudu artık Sayın Yaşar Aydın’dır." dedi.

"MİLLETLE SEVİNDİK MİLLETLE DERTLENDİK"

Onur İttifakı Lideri Yaşar Aydın ise Merkez sağın öncü isimleri olan Ak Saçlıların kendisine verdiği desteğe teşekkür ederek, "Uzun yıllardır ittifakımızı bugünlere hazırladık. Milletle sevindik, milletle dertlendik ve bu milletin evlatlarının sorunlarını, isteklerini, düşüncelerini kendi derdimiz belledik. Bu sorunları çözmek, istekleri yerine getirmek için de bir yola çıktık. Bu yola çıkarken ne aldatan ne de aldanan olduk. Duruşumuzu, çizgimizi çok net belirledik. Anadolu'nun dört bir yanında gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine milyonlarca vatandaşın desteğini aldık. Samimiyetimiz ülkenin herbir yanında kabul gördü. Şimdi de ak Saçlılarımızın bize desteğini görüyoruz. Bu destek bizi daha da güçlü kılıyor. Milletimizin yüzünü kara çıkarmayacağız. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler." ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com