Ana Sayfa Kültür & Sanat 16 Haziran 2021 276 Görüntüleme

Cartoon Network’ten ödüllü “Gurme” yarışması

Cartoon Network, yeni sezonuyla ekranlarda ve Youtube kanalında yerini alan Çizgi Film Gurmeleri’nin Fenomenler serisini özel bir yarışma ile kutluyor. Çocukların en sevdiği fenomenlerden; Oha Diyorum, Uras Benlioğlu, Meryem Can, Dila Kent, Ecrin Su Çoban, Sese Gel Çocuk, Semiraminta ve Berat Efe Parlar’ın “Çizgi Film Gurmesi” olarak çocukları eğlenceye davet ettiği serinin takipçilerini birbirinden güzel hediyeler bekliyor. 14-30 Haziran arasında cartoonnetwork.com.tr ‘de gerçekleştirilecek yarışmada Çizgi Film Gurmeleri Fenomenler serisi ile ilgili soruları yanıtlayanlar arasından seçilecek 15 şanslı çocuk dizüstü bilgisayar, Tablet, Elektrikli Scooter, çizim tableti, klavye, kulaklık ve fareden oluşan oyun seti ve youtuber kiti kazanacak. 

 

En sevilen çizgi filmlerin adresi Cartoon Network, çocuklarla buluşturduğu Çizgi Film Gurmeleri Fenomenler serisini özel bir yarışma ile kutluyor. Çocuklara, bu yarışma ile “Yaza merhaba” hediyesi vermek isteyen Cartoon Network, tüm Çizgi Film Gurmelerini eğlenceye ve kazanmaya davet ediyor.

14 – 30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek yarışmada en sıkı takipçilerini arayan Cartoon Network, Çizgi Film Gurmeleri ile ilgili sorulara doğru yanıt veren 15 şanslı çocuğa birbirinden özel hediyeler vermeye hazırlanıyor. Hediyeler arasında dizüstü bilgisayar, Tablet, Elektrikli Scooter, çizim tableti, klavye, kulaklık ve fareden oluşan oyun seti ve youtuber kiti yer alıyor.  Çocuklar, Çizgi Film Gurmeleri Fenomenler’i cartoonnetwork.com.tr’den izleyerek hem birbirinden keyifli zamanlar geçirebiliyor hem de yarışmayı kazanma şanslarını artırabiliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com