Ana Sayfa Yaşam 18 Haziran 2021 167 Görüntüleme

Gebze Center AVM’den Kamp Özgürlüğüne Davet Eden Kampanya

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, yepyeni bir kampanyayı ziyaretçilerine sunmaya hazırlanıyor. Gebze Center AVM, hazırladığı kampanyası ile 21-27 Haziran tarihlerinde aynı gün içerisinde 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara, kamp sandalyesi hediye edecek.

 

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, Haziran ayında ziyaretçilerine yönelik avantajlı fiyatlar ve yepyeni kampanyalar sunmaya devam ediyor. 

Gebze’nin renkli yaşam merkezi Gebze Center, normalleşme döneminde müşterilerinin hayatını renklendirecek yeni kampanyasını hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında 21-27 Haziran tarihlerinde aynı gün içerisinde 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara Gebze Center, kamp sandalyesi hediye edecek. 

Yaz aylarının en güzel aktivitelerinden kamp ve dost buluşmalarının değerini bilen Gebze Center AVM, kamp sandalyesi hediyesi ile neşeli sohbetlerin ve özlenen arkadaşlıkların gizli ortağı olacak. Gebze Center AVM ziyaretçileri, kampanya ile doğanın ve özgürlüğün keyfini yaşayacak.

Gebze ve bölge halkı için önemli bir yaşam merkezi haline gelen Gebze Center AVM, stoklarla sınırlı kampanyasına tüm Gebzelileri davet ederken, normalleşme döneminde sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi olmaya da devam ediyor. Gebze Center AVM bu anlamda uygulamaya aldığı hijyen ve güvenlik önlemleriyle TSE – COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi almaya hak kazanmıştı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com