Ana Sayfa Yaşam 18 Haziran 2021 238 Görüntüleme

Jumbo ve WWF- Türkiye’de ile Babalar Gününe Özel #FilEvlatEdindim Projesi

Babalar Günü’ne özel WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) ile #FilEvlatEdindim sloganı ile yeni bir proje başlatan Jumbo, evlat edindiği her fil ile yaban hayatına destek oluyor. Doğanın sunduğu muhteşemliği tasarımlarına taşıyan marka, bu proje ile doğanın döngüsünü sürdürmesine ve yaban hayatının önemli bir parçası olan fillerin yaşamını devam ettirmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

 

Sofra ve mutfak ürünleri alanında zamansız tasarımlarıyla sektörün öncü markası Jumbo, yaşam alanları için yaptığı çalışmaları şimdi doğaya teşekkür ederek sürdürüyor. 

WWF’in (Dünya Doğayı Koruma Vakfı) raporu, Afrika’daki fil nüfusunun geçtiğimiz yüzyıla göre her yıl katlanarak büyüyen fildişi talebi  nedeniyle büyük oranda azaldığını gösteriyor. Jumbo, Babalar Günü’ne özel hayata geçirdiği #FilEvlatEdindim  projesi  ile, 1947’den bugüne logosunda taşıdığı bu görkemli canlılar için bir adım atıyor. WWF-Türkiye ile hayata geçirdiği bu çalışma ile Jumbo fil evlat edinerek onların ihtiyaçlarının karşılanmasına ve korunmasına destek oluyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com