Ana Sayfa Magazin 21 Haziran 2021 265 Görüntüleme

Gönül Yazar’dan gönderme!

Ünlü sanatçı Gönül Yazar daha önce defalarca yaşı ile ilgili yazılar yazan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a, “Nasıl oldu da doğru haber yaptın?” diyerek göndermede bulundu.

Taş Bebek lakaplı Gönül Yazar, Onur Akay'ın canlı yayında  Yazar için "Nikah şahidi ile aşk yaşadı" açıklamasını resmi Facebook adresinden yorum yaparak doğruladı. 

Akay, geçtiğimiz günlerde Yasemin Bozkurt'un televizyon programına konuk olduğunda şu açıklamayı yapmıştı:

“Gönül Yazar 1962 yılında oyuncu Özden Çelik’le evlenmiş ve o evlilik gerçekleşirken nikah şahidi sunucu Orhan Boran’mış. 1963 yılında Çelik’ten ayrılan Yazar, nikah şahidi Orhan Boran’la aşk yaşamaya başlamış.”

“AŞIK ORDUSU VARDI PEŞİMDE”

Daha önce defalarca Gönül Yazar’ın yaşını ortaya çıkaran Onur Akay’a, “Nasıl oldu da doğru haber yaptın? “ diyerek iddiasını doğrulayan Gönül Yazar, “Allah var bu Orhan Boran bana aşık oldu bak bu doğru. Nasıl oldu da doğru haber yaptın? Tebrikler. Aynı gazinoda çalışıyorduk Orhan Ağabey derdim, bana aşık oldu. Behiye Aksoy, Orhan Boran biz birlikte çalışıyorduk. Bana kim aşık olmadı ki… Zevkli adammış onun gibisi gelmez. 7 yabancı dil bilirdi, süper bir beyefendi, harika insandı. 20 yaşında var yoktum. Çok büyük aşık oldu. Ben napayım kimle baş edeyim, aşık ordusu vardı peşimde. Bırak bu öldü, komada iyi haberler bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com