Ana Sayfa Kültür & Sanat 23 Haziran 2021 270 Görüntüleme

100 Music Sunar: Park’ta Rock maNga Konseri ile Devam Ediyor!

Şehrin rakipsiz eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta bir klasik haline gelecek olan 100 Music Sunar: Park’ta Rock konserleri Türk alternatif rock müziğin MTV ödüllü öncü gruplarından maNga ile devam ediyor. maNga’nın aylar sonra İstanbul’da vereceği ilk konserinin tarihi ise 30 Temmuz!

 

Temmuz ayında #uzakduryakınıma konseptiyle kapılarını açan KüçükÇiftlik Park, sanat, eğlence ve müzik dolu etkinliklere hasret kalan İstanbullular için hazırladığı konser serisine 30 Temmuz’da maNga ile devam ediyor. Açık havada canlı ve gerçek konser deneyimini en güvenli ve rahat sekilde yaşayacağımız serinin üçüncü konserinde her jenerasyondan maNga dinleyicisi bir araya gelecek, müziğe ve etkinliklere duyulan özleme son verecek.

 

Uzun bir özlemin ardından kapılarını müzik için açan KüçükÇiftlik Park’ta sınırlı sayıda oturma düzeni ile Ekim ayına kadar sürecek konser serisinin birbirinden iyi diğer isimleri ise çok yakında açıklanacak. En sevilen rock sanatçılarının yer alacağı 100 Music Sunar: Park’ta Rock ile İstanbullular açık havanın da yüzdeyüz müziğin de tadını doya doya çıkaracak. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com