Ana Sayfa Kültür & Sanat 23 Haziran 2021 289 Görüntüleme

D&R’ın yeni mağazası Muğla’da İclal Aydın’ın imza günü ile açılış yapıyor

 Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’ın yeni mağazası Muğla’da İclal Aydın’ın imza günü ile açılış yapıyor

Kültür, sanat ve eğlenceyi tek çatı altında birleştiren D&R, yeni mağazalarla büyüyor. D&R’ın 206’ncı mağazası Muğla Rüya Park AVM’de, 25 Haziran Cuma günü ünlü yazar İclal Aydın’ın ilk imza günüyle kapılarını açıyor. 300 metrekare alana sahip yeni D&R mağazasında 100 bin adet ürün bulunuyor.

Herkes için bir keşif dünyası sunan D&R, yeni mağazalarıyla büyümeye devam ediyor. Türkiye’de 49 ilde bulunan D&R, yeni mağazası Muğla Rüya Park AVM’de kültür, sanat ve eğlence tutkunlarına merhaba diyecek. Kurdele kesimiyle gerçekleşecek açılışın ardından saat 15.00’te, ünlü yazar İclal Aydın son kitabı “Söylenmemiş Sözler”i ilk kez D&R Muğla Rüya Park mağazasında imzalayacak. 

D&R, yeni mağazasında tüm misafirlerini kültür, sanat ve eğlence dünyasının zenginliklerini daha sık, daha kolay ve daha nitelikli bir şekilde keşfetmeye ve paylaşmaya teşvik edecek. 

İlk  mağazasını 1997 yılında açan, Türkiye’nin en büyük kültür ve eğlence platformu D&R,  Muğla Rüya Park AVM ile Muğla’daki mağaza sayısını 11’e, Türkiye’deki mağaza sayısını 206’ya çıkarmış olacak. 300 metrekare alan üzerine kurulu yeni D&R mağazasında yerli ve yabancı kitap, dergi ve müzik ürünlerinin dışında; hobi ve multimedya grupları ile 100 bin adet ürün yer alıyor. D&R, artık bir gelenek haline gelen imza günleri ile bu mağazasında da alışveriş molalarının keyifli adresi olmayı hedefliyor. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com