Ana Sayfa Kültür & Sanat 23 Haziran 2021 229 Görüntüleme

Vestel Amfi’de Bu Hafta; 28 Haziran – 04 Temmuz

Her yaşa ve her zevkten sanatsevere hitap eden içerikleriyle kültür-sanatın daimi buluşma adresi olan Zorlu PSM, sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi’de fiziki mesafeli olarak gerçekleştirdiği konserlerden stand-up gösterilerine pek çok etkinlikle seyirciyle buluşmayı sürdürüyor. 

Sahnelerini stand-up komedi yapmak isteyen herkese açan “TuzBiber Stand Up” gösterisi, 16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın finale yaklaşırken heyecan dolu çeyrek final mücadelesi, Zorlu PSM'nin popüler serisi "100 Music presents After Work Party”, yaptığı her şeye kendi yol açmış ve açtığı yol ile oyunu değiştiren Büyük Ev Ablukada’nın akustik performansı ve söz yazarı ve besteci kimliğinin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen saksafon sanatçılarından olan Korhan Futacı ve arkadaşları bu haftanın dikkat çeken etkinlikleri arasında yer alıyor.

100 MUSIC PRESENTS AFTERWORK PARTY: U.F.U.K. // 28 HAZİRAN PAZARTESİ // VESTEL AMFİ // 19.00

 

İş çıkışlarında PSM'nin en sevilen yerlerinden Vestel Amfi'de buluşuyoruz! Zorlu PSM'nin popüler serisi "100 Music presents After Work Party", bu yıl da iş çıkışlarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en deneyimli ve en iyi DJ’leri arasında olan Ufuk Özgönül, bilinen adıyla U.F.U.K. DJ setin başına geçerek bizi efsane şarkılara doyurmaya hazırlanıyor. Herkesin ücretsiz katılabileceği partide müzik, bolca dans ve barbekü Vestel Amfi’de yerini alacak. 

Kapı Açılış: 15.00

100 Music Presents Afterwork Party: U.F.U.K.: 19.00

 

*Etkinlik ücretsizdir. Sınırlı oturma kapasitesi sebebiyle web sayfasından kayıt yaptırılması gerekmektedir.

 

TUZBİBER STAND UP MC: EFE TUNCER, ÇAĞLA ALKAN, ÖMER HARMANKAYA, DENİZ GÖKTAŞ // 29 HAZİRAN SALI // VESTEL AMFİ // 18.30

 

2015'ten bu yana düzenlediği Açık Mikrofon geceleri ile sahnelerini stand-up komedi yapmak isteyen herkese açan ve Türkiye’de stand-up komedi kültürünün yaygınlaşmasını amaçlayan TuzBiber, bağımsız komedyenleri ve kendine özgü farklı içerikleri ile seyircilere kahkaha dolu anlar yaşatmak için Haziran ayı boyunca Vestel Amfi’de. 

 

Kapı Açılış: 15.00

TuzBiber Stand Up: 18.30

 

*Etkinlik ücretsizdir. Sınırlı oturma kapasitesi sebebiyle web sayfasından kayıt yaptırılması gerekmektedir.

 

KORHAN FUTACI // 30 HAZİRAN ÇARŞAMBA // VESTEL AMFİ & PSM Online // 19.00

 

Söz yazarı ve besteci kimliğinin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen saksafon sanatçılarından olan Korhan Futacı, tüm söz ve bestelerin kendisine ait olduğu ilk albümü 2010'da yayımlandı. Her biri birbirinden farklı bir ritüele dönüşen Korhan Futacı ve arkadaşlarının konserleri organik bağlarla birbirine kenetlenmiş zengin orkestral dokuyu yaratırken İstanbul'un kendine has kaosunu ve deliliğini çok renkli müzikal bir hikayeye de dönüştürerek izleyicilerine alemler ötesi deneyimler yaşatıyor. Korhan Futacı ve arkadaşlarının her biri birbirinden farklı bir ritüele dönüşen performanslarına tanık olmak için 30 Haziran’da ister Zorlu PSM’nin sevilen Açıkhava mekanı Vestel Amfi’de isterseniz evinizin konforunda konseri takip edebileceğiniz PSM Online’daki yerinizi almayı şimdiden unutmayın!

 

Kapı Açılış: 15.00

Korhan Futacı: 19.00

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 66,00 TL

PSM Online: 22,50 TL 

 

2020 UEFA AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI ÇEYREK FİNALİ // 2 TEMMUZ CUMA // VESTEL AMFİ // 19.00

 

Pandemi nedeniyle bir yıl ertelemeli olarak düzenlenen 16. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) çeyrek final heyecanını yine dev ekranda Vestel Amfi’de hep birlikte yaşıyoruz. Finale doğru heyecanın daha da tırmandığı şampiyonanın çeyrek final mücadelesine açık hava konforunda tanık olmak için Vestel Amfi’deki yerinizi şimdiden almayı unutmayın.

 

Kapı Açılış: 15.00

Çeyrek Final Karşılaşması: 19.00

 

*Etkinlik ücretsizdir. Sınırlı oturma kapasitesi sebebiyle web sayfasından kayıt yaptırılması gerekmektedir.

 

BÜYÜK EV ABLUKADA AKUSTİK // 3 TEMMUZ CUMARTESİ // VESTEL AMFİ & PSM Online // 17.30

 

Yaptığı her şeye kendi yol açmış ve açtığı yol ile oyunu değiştiren Büyük Ev Ablukada, cebinde birikmiş birkaç şarkısını paylaştığı andan itibaren kendi kurallarını da koydu ortaya. Ürettikleriyle sadece kendilerine değil, bir dönem müzik yapan pek çok bağımsız müzisyene yol açan ve kurulduğu günden bu yana kendine özgü tarzı, müziği ve şarkı sözleriyle büyük ilgi görerek bir fenomene dönüşen Büyük Ev Ablukada, akustik performansları ile 3 Temmuz’da hem Zorlu PSM’nin sevilen açık hava sahnesi Vestel Amfi’de hem de PSM Online’da dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kapı Açılış: 16.00

Büyük Ev Ablukada Akustik: 17.30

 

Bilet Fiyatları:

Genel Satış: 88,00 TL

PSM Online: 22,50 TL 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Tema Tasarım | Osgaka.com